Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
ћрачна прогноза: ћачовете остават без публика, докато не бъде открита ваксина срещу COVID-19
јвтор: —тойчо √енов 11:49 / 11.05.2020 оментари (3)71
© Blagoevgrad24.bg
√олемите спортни събити€ ще останат без публика, докато не бъде открита ваксина срещу COVID-19. “ази неблагопри€тна прогноза лансира днес британски€т "—ън". »зданието твърди, че т€ ще бъде потвърдена още днес, когато правителството на ¬еликобритани€ ще публикува документ, чийто обем ще е повече от 40 страници, в който детайлно ще бъдат об€снени всички мерки и бъдещи действи€ в услови€та на пандеми€та.

ќще вчера премиерът Ѕорис ƒжонсън направи из€вление, в което начерта н€кои основни положени€ в т.нар. от него "пътна карта за повторно отвар€не на обществото". ¬ неговата реч професионални€т спорт не присъстваше, но в днешни€ документ ще бъде засегната и тази тема.

Ќадеждите на клубовете и феновете, че стадионите ще отвор€т врати за публика през септември или октомври започват да се изпар€ват при това положение. ¬ конкретни€ случай това важи за спорта и футбола в јнгли€, но е много веро€тно подобно решение да бъде взето в ц€ла ≈вропа, пише —портал.†Ќеособено оптимистични€т сценарий завърша в напомн€не на изказване на професор  рис ”ити, който е главни€т медицински правителствен съветник. —поред него е изключително малко веро€тно в следващата календарна година да бъде открита ефикасна ваксина срещу COVID-19. “ова би означавало, че в възможно цели€т следващ сезон да се изиграе без публика.
ќще по темата: общо новини по темата: 2605
31.05.2020
30.05.2020
30.05.2020
30.05.2020
30.05.2020
30.05.2020
предишна страница [ 1/435 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
ћачовете които се игра€т на открити стадиони без публика,ама иначе да се тъпчат хората на закрито в кина и на концерти може??????
0
 
 
Ќие сме в Ѕългари€....тук ход€т по 300 човека на мачоверЯША
-1
 
 
јйде, ƒиема и ћакс спорт по 20лв пакета
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира със селекци€та! —пас дойде на —пасовден
ѕирин об€ви плана за предсезонната подготовка, вече уреди 6 контроли
ѕрекрасен ден за ѕирин! Ѕодуров подписа и взе любими€ си є5
Ќов треньор в ѕирин
≈то кой ще бележи за ѕирин през следващите 2 сезона
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: