Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
”дължиха официално срока за носене на маски в Ѕългари€!
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 15:56 / 24.04.2020 оментари (112)157
© Blagoevgrad24.bg
”дължиха официално срока за носене на маски в Ѕългари€. ≈то какво съобщиха преди минути от здравното министерство:

"ƒо 13 май, включително, всички граждани, които се намират в закрити или на открити обществени места тр€бва да нос€т еднократна или многократна маска за лице или друго средство, покриващо носа и устата (кърпа, шал и т.н.).

“ова нарежда министърът на здравеопазването с издадена днес «аповед є –ƒ-01-236/24.04.2020 г.

»здаването на новата заповед е обусловено от усложн€ващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVlD-19 на територи€та на страната и нарастващи€ брой на регистрираните случаи на коронавирусна инфекци€.

ѕостав€нето на защитна маска при посещение на обществени места намал€ва епидемиологични€ риск от зараз€ване с нови€ коронавирус, както за лицето, носещо маската, така и за околните. “р€бва да се има предвид, че в редица случаи забол€ването протича безсимптомно, което означава, че един човек може да е заразоносител и да не знае.

¬ същото време наличните до момента научни данни свидетелстват, че вирусът се задържа дълго време върху метални, пластмасови и стъклени повърхности Ц по тази причина, носейки маска, гражданите ограничават до минимум възможността да се зараз€т".
ќще по темата: общо новини по темата: 2684
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/448 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
на 26.04.2020 г.
0
 
 
»скам да вид€ бойко и мутафа при 30 градуса жега с маски :) ј аз маска Ќяћј да сложа.  ойто го е страх от то€ грип - ако иска противогаз да носи - никой не го спира.
0
 
 
Bat Doni нали много ги подкреп€ше ти€ Ѕќ Ћ”÷» ќ“ √–ќЅ !! ! —≈√ј –ј«Ѕ–јЋ» √»  ¬» —ј Ѕќ Ћ”÷» !
0
 
 
Ѕългарино, не гледай умно, а постъпи умно! ƒо 13.5.2020 Ќ»“ќ ≈ƒ»Ќ √ЋќЅ≈Ќ! ”мните ще разберат защо.
-2
 
 
Ќарод на мрънкачи и разбирачи по всичкологи€ сме и това си е! Ќ€какъв анонимен бауш долу в коментарите нарича ген. ћутафчийски "коремен хирург", с€каш това е обидна специализаци€. јбе, ганьовци, на ћутафчийски не можете да му изчетете биографи€та без да сбъркате поне 10 пъти. Ћесно ви е да мрънкате по сайтове и форуми като анонимници.  ато мишки се криете, големи всезнайковци сте, всичките сте епидемиолози, вирусолози, доктори, доценти, професори, академици...ама само докато сте анонимни зад клавиатурата!  акво ви пречат толкова ти€ маски пък сега бе??? ¬се едно ви карат да носите тухли четворки под мишница! ћалоумници!  ак пък не разбрахте, че колкото повече спазвате наложените мерки за сигурност, толкова по-бързо ще отмине пандеми€та и ще махнат извънредното положение, бе темерути??? Ќе народ, а мърша!
-1
 
 
«ащо се правите на най умните на света, доказано е и е прието че маските, малко или много са предпазни средство. въобще не е трудно да се носи маска, стига да не е скъпа!
+1
 
 
300 души на ден умират от сърдечни забол€вани€. » какво от това? ўе излезе нови€т ви идол ћутафчийски и ще излъже, че всички са умрели от "смъртоносни€" корона-вирус. “ака че - никакво излизане на слънце и чист въздух, да не би да умре вируса, който ще държи на власт Ѕойко Ѕорисов и идиотите около него още много години. √нийте си кротко в къщи и пазете корона-вируса от слънцето!
0
 
 
ѕостановки. Ќие сме пионките...не, не сме и пионки, само биологичен мат'риал...траш. Ќе се вземайте на сериознорЯШП
0
 
 
Ѕългарино не гледай умно, а постъпи умно! ƒо 13.5.2020 Ќ»“ќ ≈ƒ»Ќ √ЋќЅ≈Ќ! ”мните ще разберат защо.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
ѕирин подписа важен договор и пожела много "сухи мрежи" на своите вратари
 рай на 89-дневната пауза! ¬ижте програмата за всички мачове по “¬
ќще едно "орле" се завърна в родното гнездо
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: