Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
√енералът: Ѕългари€ е единствената в ≈вропа с толкова хора по улиците, на път сме сами да провалим всичко!
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 21:48 / 10.04.2020 оментари (285)188
©
√енерал ¬енцислав ћутафчийски за пореден път изрази огорчението си преди броени минути по националната телевизи€ ЅЌ“. ≈то какво каза той:

"Ѕългари€ в момента е единствената държава в ≈вропа с толкова хора по улиците.... ƒоскоро б€хме еталон за подражание, а сега сме на път сме сами да провалим всичко! «а съжаление много хора си помислиха, че такова животно като коронавируса н€ма. ¬се повече съобщени€ има от јзи€ за резараз€вани€"...
ќще по темата: общо новини по темата: 2684
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/448 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ќ€ма хора по улиците, има хора в големите вериги, ама там €вно н€ма как да се заразим. Ќай-гол€м риск от зараза има в парковете и пазарите...
0
 
 
“€ е и единствената с такива смешници за управници! рЯШ°
0
 
 
«дравейте, «а хората, които коментират неща от сорта на "само до преди две седмици генералът казваше, че този вирус не е по-страшен от обикновени€ грип", мол€ да се осъзнаете, че статистиката преди тези две седмици, в сравнение с тази от днешна дата е коренно различна(глобално). явно не разбирате какво означава "глобална пандеми€" - означава, че ситуаци€та не може да се контролира, нито да се предсказва. ћерките стават по-строги в зависимост на бро€т заразените и случващото се по света и с надеждата да не се случи и при нас. —игурно ви е хрумвало, че в Ѕългари€ болниците и лекарите са в пъти по-малко от тези в —јў, »тали€, √ермани€ и тн. и че това също е фактор на "ограничението". ¬ много държави карантината също € удължиха, не е само при нас. ¬ие ако искате си се виждайте по парковете, събирайте си се на големи групички, после зараз€вайте близките си и накра€ ги гледайте как се мъчат и н€кои от т€х умират, ако това ще ви достави удоволствието. јз обаче предпочитам да си седна на г*за и да съм сигурен, че съм свършил това, което се изисква от мен. ¬ие ако искате, пак казвам, трошете си главите, то си е за ¬ас.
0
 
 
√енерал √оджи, изтърка се вече и си изгърм€хте патроните с Ќ≈¬»∆ƒјЌј“ј я–ќ—“ много рано защото като ц€ло незнаете какво правите и това се вижда от цели€ народ колко сте неадекватни и сега когато наближават най христи€нските празници и има наистина реална опасност от разпространение на вируса хората вече скъсаха синджира и ви отебаха защото ги заключихте и репресирахте без да е нужно преди 2 месеца, както блокирахте ц€ло Ѕанско само заради 1 положителна проба ! ўаб от глупаци и политически подлоги !
0
 
 
събудетесе слагат 5g навс€каде в бг.ще сойде пика заедно с пускането им.ще облъчват децата ни.ще умрат птиците.в др.държави ги гор€т
-1
 
 
√енарал - пал€чо, да види Ѕерлин и тогава да се излага..
0
 
 
Ќе знам колко хора има по улиците,аз не съм излизала повече от два месеца, ми всеки ще полудее така.ј за хората по улиците, магазините и заведени€та, вижте втората пламнала страна, близо до огнището.¬ъпреки хората по улиците, магазините и заведени€та, н€ма много нови заразени, н€ма загубили работата си.ўото там наистина се взеха мерки, не само да приказват, да прибират пари за нищо и да забран€ват ,като тук.
0
 
 
ј не са пълни само в Ѕ√.ј Ѕ√ да вземе пример от други страни и да отвори парковете за народа си .“ака е навс€къде (почти)
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
ѕирин подписа важен договор и пожела много "сухи мрежи" на своите вратари
 рай на 89-дневната пауза! ¬ижте програмата за всички мачове по “¬
ќще едно "орле" се завърна в родното гнездо
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: