Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (2)
јстролог: 27 април†ще е най-важната дата за епидеми€та от коронавирус в Ѕългари€
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 15:27 / 25.03.2020 оментари (74)326
©
¬ Ѕългари€ се полагат всички необходими мерки за ограничаване на разпространението на коронавируса. Ќо светът се намира в пандеми€, чийто край за момента е трудно да се прогнозира. ≈динствените хора, които се наемат да кажат кога ще свърши всичко това, са астролозите. —ветовноизвестни€ астролог†√ал —асон†даде сво€та прогноза за кра€ на епидеми€та в Ѕългари€ пред Ќова тв.

“ой е утвърден автор и духовен учител с многобройни последователи в ≈вропа, —јў и Ѕлизки€ изток.† јстрологът припомни, че е прогнозирал за такава†епидем舆в своите книги, а причината е събирането на ѕлутон и —атурн - две могъщи планети, които причин€ват катаклизми на всеки 38 години. ѕредишното такова събиране е било през 1982-1983 г., когато е избухнала епидеми€та от —ѕ»Ќ, имало е рецеси€, а гладът в јфрика е имал чудовищни размери.

”ви, двете планети отново се събират. ¬ Ѕългари€ обаче ситуаци€та ще бъде непредсказуема заради завръщането на†ёпитер. ѕредсто€щите дати, в които в държавата ни ще има особено положителна енерги€, са 17 юли и 7 ноември. “огава ще ползваме енерги€та на ёпитер. «авръщането на ёпитер ще помогне на Ѕългари€ и заради позици€та си - първи дом.

“ова е домът на т€лото, а планетата ще ни носи закрила. “ова означава, че епидеми€та ще премине през†юли, но нейни€т решаващ момент ще бъде през април. ѕо прогнозата на √ал —асон†27 април†ще е най-важната дата за епидеми€та от коронавирус в Ѕългари€.

ќще по темата: общо новини по темата: 2653
03.06.2020
03.06.2020
03.06.2020
03.06.2020
03.06.2020
03.06.2020
предишна страница [ 1/443 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ѕийте ги ти€ лекарства рЯ§¶рЯПљвАНвЩВпЄПрЯ§¶рЯПљвАНвЩВпЄПрЯ§¶рЯПљвАНвЩВпЄ
П
0
 
 
ƒо тогава ,да не отиде кон€ в реката ?
0
 
 
¬сички предвиждат лошотиите,а доброто къде е?
0
 
 
“–яЅ¬ј ƒј —≈ ќ“ –»≈ »ћѕ”Ћ—≈Ќ “≈Ћ≈‘ќЌ Ќј “»я Ўћ≈ ≈–»( ј—“–ќЋќ«»“≈) » “≈ ƒј »« ј–ј“ Ќя ќ… Ћ≈¬
0
 
 
ѕлутон ппц от н€колко години се води изчезнала планета, ма нищо рЯШДрЯШД
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
¬лади «латинов влиза в треньорски€ щаб на ѕирин
«аслужена награда за гол€м гимнастик на Ѕългари€
 амбуров избра с кой отбор ще опита да счупи вечни€ голмайсторски рекорд
ћинистър  ралев коментира възстанов€ването на спортната икономика след COVID-19
ќфициално: ѕ‘  Ћевски вече има нов собственик
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: