Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
—имеонов: ¬ладислав √оранов е най-успешни€т ни финансов министър
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 09:51 / 20.05.2020 оментари (13)104
©
“емата с ¬асил Ѕожков се преекспонира. “ази теза защити пред ЅЌ“ зам.-шефът на Ќ— и лидер на Ќ‘—Ѕ ¬алери —имеонов.

ѕовод за коментара му бе ситуаци€та във футболни€ клуб "Ћевски" и посто€нните разкрит舆от страна на Ѕожков.

ѕо думите му се преекспонират тези "телеграми", който идвали с бели гълъби от ƒубай. “ова според него не носи нищо на медиите и на хората, а вместо това се създавало една "свръх възбуда". “ой даде да се разбере, че не е вид€л данни за натиск или корупци€, каквото се опитвал да докаже Ѕожков.

—поред него това са хвърчащи бележки и SMS-и, които по ченгеджийски се подхвърл€ли на медиите. —имеонов припомни, че Ѕожков има повдигнати 11 обвинени€.

"“олкова† ли е важен този клуб Ћевски, че се занимаване от сутрин до вечер с него", каза —имеонов.

Ќа въпроса, че все пак той е един от големите отбори у нас и зад него има и други интереси, —имеонов отговори: "“о и зад Ѕ“¬ сто€т други интереси, защо не се занимаваме с т€х".

“ой отново повтори, че "Ћевски" е частен отбор. ƒържавата можела да помогне, но първата задача била опазването на здравето и живота на хората в страната.

—поред него не сме имали по-успешен финансов министър от ¬ладислав √оранов. ѕохвали за работата и здравни€ министър  ирил јнаниев, който пък се вслушвал в препоръките на щаба и имал адекватно поведение. " Ќека политиците да не се правим на лекари", каза —имеонов.
ќще по темата: общо новини по темата: 2684
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/448 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
¬икали му "лейтенанта".....добре се справ€ със задачите,кажи какво правим с каката .....недей казва че сте си определ€ли среща,смешник.
0
 
 
¬—»„ »“≈ ѕќЋ»„≈— » ѕј–“»» ¬Џ¬ Ѕългари€ —ј  –»ћ»ЌјЋЌ» ѕ–≈—“ЏѕЌ» ќ–√јЌ»Ёј÷»», ¬≈„≈ ќ“ 30 √ќƒ»Ќ» ≈ “ј ј , » ѕ–ќƒЏЋ∆ј¬ј ƒј ≈ “ј ј .... ЅЏЋ√ј–— »я Ќј–ќƒ Ќј÷»я —ј ќ¬÷≈, √ќ¬≈ƒј “”Ћ”ѕ» , “Џ… ў≈ ≈ ќ“ ЁЋ≈ ќў≈ ѕќ ЁЋ≈
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
ѕирин подписа важен договор и пожела много "сухи мрежи" на своите вратари
 рай на 89-дневната пауза! ¬ижте програмата за всички мачове по “¬
ќще едно "орле" се завърна в родното гнездо
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: