Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Генералът емоционално за думите на Мангъров, че няма нито един починал от коронавирус: Гавра с паметта на хората!
Автор: Васил Динев 09:03 / 14.05.2020Коментари (85)760
©
Генерал Мутафчийски отговори изключително емоционално на въпрос на репортер от телевизията на Слави Трифонов, който бе във връзка с изказването на доц. Мангъров, че всъщност няма нито един починал директно от коронавирус. Ето какво каза шефът на Националния оперативен щаб преди минути:

"Изказвам искрените си съболезнования към близките на всички починали от коронавирус. Болшинството от тях наистина имат придружаващи заболявания. У нас хората с такива заболявания са 800 000. Никой не знае съдбата си. Може и при излизане да ми се случи нещо и без коронавирус.

Медицината помага на хората. Коронавирусната инфекция индуцира смъртта на хората, която можеше да не настъпи в близките
 10 години. Тези болни можеха да останат живи с години. Те боледуват тежко. Който не вярва, да заповяда като доброволец във ВМА три дни - само да наблюдава, без да върши никаква работа.

Болните боледуват продължително и тежко и със своите хронични заболявания не могат да преодолеят всичко, което им се струпва заради коронавируса. Няма да коментирам думите на доцент Мангъров - това е гавра с паметта на всички починали хора".

Още по темата: общо новини по темата: 11856
15.03.2024 »
15.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/1976 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Г - Н МУФТАДЖИЙСКИ ОТНОВО НИ СПЕСТИ ИСТИНАТА ,А ,ТЯ Е; ЧЕ ПРИ ВСЕКИ ЧОВЕК СЪС ПО СЕРИОЗНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ, ДОРИ И ПРОСТУДАТА МОЖЕ ДА СЕ ОКАЖЕ НАЧАЛОТО НА КРАЯ ! НИКОЙ НЯМА ПРАВО ДА ОТРИЧА ТОЗИ ,,ЩАМ" ( ТОЙ СЪЩЕСТВУВА ОТ ГОДИНИ), НО КЪМ НЕГО НЕ ТРЯБВАШЕ ДА СЕ ПОДХОЖДА ПО ТОЗИ НАЧИН, А ПО НАЧИНА ПО КОЙТО ПОДХОДИХА ШВЕДИТЕ !
0
 
 
Много много интелигентен пич си, но се изчерпа.
0
 
 
Хората са си починали от тежките хронични заболявания, а вие се подигравате с целия народ ! рџ?Ў
0
 
 
До долните лайняви тролчета - може само да му духате на генерала,тъпчовци!Звание се дава,нещастник,не е задължително да си изкарал военна академия!Седите си на дирниците и коментирате,ама я елате да побачкате на *първа линия* - ще се напикаете от шубе само като почнете да се обличате в *костюма*. Лузери и простаци сте!
0
 
 
Не знам, колко е компетентен коремния хирург Мутафчийски/ясно е , че от вирусология и инфекциозни болести нищо не разбира, за разлика от Мангъров/, но но всеки нормален лекар казва, че за да се останови конкретната причина за смъртта трябва да се направи аутопсия на трупа. Ха дакаже Мутафчийски, на колко от починалите е направена аутопсия!?! Или май им е достатъчно щом има палажителен тест за корона вирус това е достатъчно основание да го пишат, че е умрял от корона-вирус..... и така истерията продължава.....
-3
 
 
Генерале на тебе схте ти туйи на сувеста йуде луйите не ве лли е срам
-4
 
 
Да се каже, че това е "гавра с паметта на хората" е гавра с всички трезвомислещи хора. Но от Мутафчийски не очаквам друго, както и от всеки, който се продава на това управление.
0
 
 
Всъщност това с плащането на пари за да вписват болни от КВ е интересно, но май се оказва че голяма полза от такова вписване няма. Онзи ден излезе един лекар-депутат от БСП - подчертавам го, защото това е опозицията, която иска всячески да бутне правителството и изнесе информация, че за болните от КВ здравната каса плаща като за болни от грип - клинична пътека за 5-6 дни лечение и 600-700 лева. А тези болни не се възстановяват за 5-6 дни. Обикновено ги лекуват по 10 дни и повече. Особено ако се наложи интензивно лечение и интубация. Оказа се, че най-тежкият и дълго лекуван случай в България е струвал на болницата над 6 000 лева. А здравната каса ще плати само 700. Та се чудя къде им е тази велика полза на болниците да плащат на някого, за да го впишат като болен от КВ...? :)
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: