Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (3)
ƒоц. ћангъров: ’убаво е ўабът да спре със сутрешните изпълнени€
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 15:28 / 03.06.2020 оментари (100)111
© ᓬ
"Ќе очаквам да има втора вълна на зараза от коронавирус през есента в този апокалиптичен смисъл, в който се говори" - това коментира в –усе началникът на ƒетската клиника към »нфекциозна болница в —офи€ доц. јтанас ћангъров, предаде Ѕ“ј.

ѕо думите му този вирус, ако евентуално остане сред населението, в никакъв случай н€ма да предизвика епидемична забол€емост - "в този смисъл, в който се очаква, когато се казва за втора, трета вълна".

"ѕо начало тези вируси н€мат способността да живе€т трайно сред човешката популаци€. ћисл€, че в момента сценари€т, който се развива, в значителна степен повтар€ това, което се случи през 2002-2003 година. “огава първи€т вирус на SARS се по€ви през ноември 2002 г.,†вихри се ц€ла зима и пролет на 2003 г., а през юни 2003 г. изчезна. “ова е, което може да се очаква. ƒори и този вирус да остане, той ще остане в състо€ние на едно тлеене, но в никакъв случай не и на епидемични взривове", за€ви ћангъров, който от началото на пандеми€та критикува дейтви€та на Ќационални€ оперативен щаб, ръководен от проф. ген. ¬енцислав ћутафчийски.

ѕо думите на ћангъров обстановката в момента се нормализира.

"¬ижда се, че нещата върв€т към сво€ край. ’убаво е, колкото може по-бързо да се върнем към нормални€ начин на живот.†’убаво е също така да спрат тези сутрешни изпълнени€ с ўаба, от които мисл€, че н€ма нищо добро. ’убаво е да се обърнем назад и да погледнем това, което се случи, да се опитаме да разберем защо се случи. «ащото всеки, който не познава, който не прави разбор на истори€та си, е осъден да € повтар€", за€ви още той.

“ой участва в –усе в медицински форум на тема "COVID-19 - в насто€щето и въпросът за бъдещето", организирана от парти€ "јЅ¬". ѕредседател€т на парти€та –умен ѕетков за€ви, че на 22 май тази година е изпратил за€вление по «акона за достъп до обществената информаци€ до ћинистерски€ съвет. — него той иска да му бъде предоставено копие на водените протоколи от проведените заседани€ на Ќационални€ оперативен щаб. ѕетков каза, че така ще се разберат мотивите за вс€ко едно действие, предприемано от ўаба.
ќще по темата: общо новини по темата: 3017
07.07.2020
07.07.2020
07.07.2020
07.07.2020
07.07.2020
07.07.2020
предишна страница [ 1/503 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“о€ нискокомпетентен лекар със съмнително завършена специализаци€ още ли продължава да се обажда? явно обича да се излага пред хората...
0
 
 
јбе ћангър, а ти кога ще спреш с всекидневните ти изпълнени€, като плюене по колеги. ћного е грозно.
0
 
 
 ак е в –им.....»ма ли рЯО™...никъде в »тали€ не виждам.
0
 
 
ѕишете против , ћангъров....защото ви казва истината...много лошо говори за вас.
+1
 
 
’айде вече да се спре доц. ћангъров. Ќали отлагат всички мерки, да мир€са вече. ќбиколи де що имаше студио в та€ страна.
+1
 
 
Ќа този човек не му ли неудобно да се по€в€ва в ефир!!! явно менталните му проблеми го карат да го прави
0
 
 
Ќе бих си поверил здравето на детето на този сексуален сбъркан€к.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
—обственикът на Ѕотев (ѕд) заразен с COVID-19, в болница е
ясни са номинациите в анкетата "‘утболист на футболистите"
 амбуров ще играе, докато счупи рекорда на ∆еков! »ма ли шанс?
‘  Ѕарселона подписва с ћиралем ѕ€нич
ѕървата ракета на Ѕългари€ с пета поредна победа без загубен сет в Ѕелград
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: