Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (5)
¬се повече българска продукци€ по родните пазари
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 12:23 / 10.05.2020 оментари (10)234
©
"»ма повече българска продукци€ на пазара у нас. “€ е в резултат от кризата, ко€то има и н€колко положителни ефекти. ¬иждаме, че пазарът изпреварва държавата и вс€какви постановлени€, Ѕългарските потребители последваха апела и на търговците, и на държавата, започнаха да купуват повече българска стока и това веднага се отрази на магазините", за€ви изпълнителни€т директор на —дружението за модерна търгови€ …ордан ћатеев.

—поред него страната се е оказала в ситуаци€, в ко€то преди постановлението да влезе в сила, то е започнало да изпълн€ва функци€та. ћатеев см€та, че парадоксалното в случа€, че вече има положителен ефект, защото доста производители са сключили договори с търговски вериги.

"Ѕългарски€ потребител, в резултат на кризата, стана доста по-чувствителен ценово. “ой промени дрстично своето поведение. ¬се повече се купуват стоки, които† са на промоци€. ¬ече се пазарува в различни часови по€си. ¬ най-натоварени€ преди часови по€с - след 18 часа, вече магазините са почти празни. Ћо€лността към определени брандове намал€ва. ¬се по-гол€мо вли€ние върху избора оказва цената", об€сни той. —поред него хората предпочитат да пазаруват в близките до т€х магазини, а се купува само най-необходимото. ѕокупката на по-луксозни стоки вече е ограничена, пише още "Ќова “¬".
ќще по темата: общо новини по темата: 2594
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
29.05.2020
предишна страница [ 1/433 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ј цените все едно са единствени в света! “о затова в нормални услови€, реват като пирински мечки.
0
 
 
рЯШВ –аз, два и цените удр€т върхарЯ§£
0
 
 
ƒа бе , ако в€рвате на измамниците по пазарите те и лимоните са от района на петрич .....
0
 
 
браво! —тига с тези цхуйдестранни √ћќ боклуци !
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
—портни€т министър: Ќ€ма как да финансираме клубове чрез Ѕ‘—
‘утболист є1 на Ѕългари€ ще зарадва малчуганите от родни€ си клуб
ѕоредно поскъпване на спортни€ тв пакет "ƒиема екстра"
 ак се осъществ€ва допинг контролът на наши спортисти по време на пандеми€?
ѕирин не спира със селекци€та! —пас дойде на —пасовден
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: