Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Д-р Ненков: Ако ти си мърльото Андрешко, не обвинявай Борисов или Мутафчийски!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:42 / 18.04.2020Коментари (61)1027
© БГНЕС
Мнoгo хoрa ги e cтрaх дa нe ce зaрaзят, нo кoлкo ги e cтрaх дa нe зaрaзят близкитe cи? Aкo ти cи мърльoтo Aндрeшкo, тo нe oбвинявaй пocлe Бoйкo Бoриcoв и гeн. Мутaфчийcки. Тaкa бившият здрaвeн миниcтър д-р Мирocлaв Нeнкoв cкacтри нeдиcциплинирaнитe грaждaни в интeрвю зa БНТ.

"Да го кажем просто - много ни се е допило с нашите приятели точно по Великден, защото сме много вярващи християни и трябва да го отбележим. Ние сме здрави, какво ни е на нас. Казваме, че отиваме при децата да ги видим, или че отиваме при мама в Ямбол, която е на 86 години. Целуваме я и лепваме едно малко вирусче в нослето на мама. Което може да направи така, че в ямболската болница, където няма достатъчно медици, мама да няма кой да я излекува. И тогава ние ще намерим една разтревожена репортерка от някоя телевизия, да обяснява колко гнусна е тая държава, дето не се е погрижила за рома, дето е умрял. Ето това е въпросът с пътуването. Всичко друго, което гледаме по телевизията с една кака с хубава кола на морето по време на епидемия, са селски истории, дребнави, на прости хора.

Вероятно Джамбазки е прав за махалите. Не се знае колко цигани се изсулиха от София под претекста, че гледат възрастни родители и болни деца.

Много хора ги е страх да не се заразят, а колко ги е страх да не заразят близките си? Всъщност това е въпросът - страх ги е да не се заразят или да не заразят близките си? Ако човек има в главата си друго, освен две ракии, ще види, че тези мерки тежат, но не може без тях. На мен лично ми тежат. Аз обичам да се шматкам по улиците, да се виждам с хора, сега обаче не го правя. Защо? Ген. Мутафчийски каза: стойте си вкъщи, ще има Великден, ще има още 25 Великдена. Сега, като го пропуснем, какво ще стане? Ако се случи нещо с твоите близки, недей да обвиняваш държавата. Защото ти си мърльо, мислиш се за много умен и много голяма работа. Ситуацията е извънредна. Извънредна! Това е все едно да има земетресение. Този Великден ще го празнуваме вкъщи. Какво от това? Да не е последният? По-важно е да сме здрави и да можем да се съберем със семейството си и на другия Великден. Гледам репортажите от църквите. Хората бяха един до друг. Крайно вярващи, но нямаше нито една жена с покрита глава. Такъв е православният модел, за информация на вярващите.

Господ най-тежко наказва глупостта. Само че тази глупост ще трябва да я лекуваме ние в болницата. Какво съм виновен, че някой мърльо иска да се напие на тифирича? Какво са виновни моите колеги? "Ако ти си мърльото Андрешко, то не обвинявай после Борисов и Мутафчийски".

Още по темата: общо новини по темата: 11857
19.03.2024 »
15.03.2024 »
15.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Защо е необходимо някой постоянно да осъществява контрол и репресия над вас, за да се спазват правилата? Нима ако не бъдат наложени санкции, никой няма да се усети? Такива ли сме наистина? Нужно ли е да платите 300 лева, за да осъзнаете, че наистина не е приемливо в условията на пандемия да се събирате в групи от по 15 човека? Ще отидем на разходка от тук до Несебър, ще пообиколим центъра, след това ще се приберем обратно в София,ако евентуално сме заразени - ще заразим останалите. Накрая ще се сърдим - на полицаите, че са ни пуснали на КПП-то, на лекарите - че "нищо не разбират" и "не могат да ни излекуват", на политиците - че нямаме доходи (нищо, че си позволяваме да отидем до морето с Мерцедес последен модел). Защо смятате, че грижата за вашето лично здраве и това на близките ви, е нечия чужда отговорност, а не ваша собствена?
0
 
 
Трябваше да си останат в София, без значение дали са софиянци или не. Както ние можем да стоим вкъщи, така и те можеха да спазят забраните. Нищо няма да Ви стане, ако една година не отидете на село или където и да било, важното е да опазим здравето си.
0
 
 
МНОГО ТОЧНО ИЗКАЗВАНЕ НА ДОКТОР НЕНКОВ
0
 
 
Андрешко,стой та гледай какво ви чака, като полодее народа! Много е било ,малко остана и вие ще помните кога е имало,вирус рџ¤Ё
-1
 
 
Д-Р АСЕН ИЛИЕВ - И ти И Мутафчийски, СТЕ ЛЪЖЦИ! НЯМА ВИРУС. +359878993271
0
 
 
Я кажи г-н крадец по-твоето управление колко болници закри?
+1
 
 
Щом така разсъждаваш значи мърльото си ти.Строен в групата на плашилата.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
49-ото Народно събрание
Кюстендилска пролет
Първа лига сезон 2023/24
Футбол - други
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: