Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (1) | ¬чера (0)
ѕроф.  антарджиев: „акахме да се стопли навън, слънцето да започне да трепе вируса, за да отхлабим мерките
јвтор: —илви€ —танева 17:33 / 01.05.2020 оментари (53)394
© Blagoevgrad24.bg
»люстраци€
ѕроф. д-р “одор† антарджиев, съобщи на сутрешни€ брифинг: "—ега обмисл€ме маските на открито да отпаднат, като да останат задължителни в аптеката, магазина, в градски€ транспорт.

"„акахме да се стопли навън, слънцето да започне да трепе вируса, имаме и повече информаци€ за сами€ вирус вечеУ, допълни професорът.

"»маме вече определено становище по въпроса дали да се удължи изискването за носене на маски на открити пространства и след 13 май, но се обединихме около мнението, че в затворени пространства би тр€бвало да се изисква носенето на маски. «а момента спорим за това дали да се нос€т маски и на открити пространства.", това за€ви началникът на Ќационални€ оперативен щаб ген. ћутафчийски.

"≈дин от принципите, които се спазва, е ако се допуска н€какво събиране на брой хора, то да бъде за спортовете, които са на открито, а постепенно после за всички останали дейности в затворени помещени€. јктивно обсъждаме тези нещаУ, каза още той.
ќще по темата: общо новини по темата: 2684
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/448 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
+1
 
 
ќтдавна тр€бвше да пуснете хората и да спрете та€ гавра!
+1
 
 
трупове хладилни камиони колко хора с разбита психика и сега слънцето е лека.» от тук натам смъртноста ще е гол€ма но не от ваши€ скапан вирус..
-1
 
 
ј дано го утрепе.. рЯШВрЯШВрЯШВрЯШВрЯШВрЯШВрЯШВ
0
 
 
Ћично мен,ме съмн€ва,да сте чакали слънцето,да свърши работата...
0
 
 
чакахте ... дедови€! ѕодиграхте се с народа! ¬сички, които спазваха правилата - им теглихте една, да се оправ€т както могат! Ќад€вам се поне целта да оправдае средствата и да си спечелите ши*аните избори! ”спех!
0
 
 
ѕарламента пак отърва ще им пе€т мила мо€ мамо вместо да ги наказват за съжаление ще спинкате още 10год. народе пак ще ти крадът от труда по време на сън€ ти жалък народ ЅЏЋ√ј–» зна€т само да пишат, четат и да изпълн€ват във социалната меди€ учители, пред телевизора патриоти но в реалното време са като риалити шоу.
+2
 
 
Ќе разбрахте ли, че измамата с  орона вируса е на ћј’. »зтърп€хме без маски и затворени заведени€ - птичи грип, свински грип и какъв ли не още грип. ¬зеха парите от ≈— и завърт€ха задниците, като оставиха хората без пари. “ова им беше тактиката и за жалост усп€ха.
+3
 
 
ј, кога е пикът, кой, кой ще ми каже?! ;-)
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
”≈‘ј реши как и къде да се доигра€т мачовете в Ўампионската лига
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
ѕирин подписа важен договор и пожела много "сухи мрежи" на своите вратари
 рай на 89-дневната пауза! ¬ижте програмата за всички мачове по “¬
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: