Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (2)
ћежду храмовете и пазарите избрахме храмовете. Ѕог наистина ли гледа?
јвтор: Ћюбомир ћинчев 15:32 / 13.04.2020 оментари (17)128
© Blagoevgrad24.bg
ѕапа ‘ранциск отправи великденско послание от пустата катедрала "—в. ѕетърУ, а јндреа Ѕочели п€ в също празната ћиланска катедрала. Ќ€маше хора, но това не намали историческото значение на папското послание, нито величието в изпълнението на Ѕочели, слушан от 22 милиона души по света на живо.

¬ същото време ние се оставихме да бъдем водени и управл€вани от интелектуалното ниво на българските владици, особено на √авриил Ћовешки, който насто€ва да се причаст€ваме с лъжичка за многократна употреба.  огато храмовете по света са затворени, ниски€т морал на нашето духовенство отеква като камбанен звън и и се чува все по-зловещо на фона на световната религиозна тишина. “ака е, защото то отдавна н€ма нищо общо нито с в€рата, нито с Ѕог.

—ъгласни сме да затрием селскостопанска продукци€, като затворим пазарите и тържищата, но не смее да затворим храмовете. Ќе смеем да счупим алъш-вериша на алчните владици, като се крием зад Ѕог. “ези дни често става дума за Ќего и в€рата ни.  ъде е “ой, какво става с не€? —учим, въртим и отказваме да вземем единственото правилно решение Ц затворете храмовете! Ѕог не е нито в —инодът, нито наместник му е √авриил, нито Ќиколай.

Ќа фона на мерките, които наистина дават резултат, нещо се пропука. Ќа властта не й стигна кураж да се противопостави на ретроградното духовенство. ¬същност, не стигна кураж на Ѕойко Ѕорисов. «ащото той от сутрин до вечер повтар€, че сигурността и здравето на хората е задача на държавата. «а ¬еликден € възложихме на ÷ърквата. Ѕог наистина ли гледа?
ќще по темата: общо новини по темата: 2666
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
предишна страница [ 1/445 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ѕочивките за пореден път показаха алчността си
0
 
 
Ќе ходете в храмовете,хора! ѕоповете,н€ма да умрат гладни...
0
 
 
Ѕоже какъв е проблема с пазарите политически рЯШєрЯШєрЯШє
0
 
 
още 2003та година вид€х как "служители" от бачковски€ манастир изхвърлиха 2 ръчни колички с битов отпадък в дерето/гората зад фонтанчетата.. и ти€ "подлоги" ще ми говор€т за в€ра.. да ги н€ма до един. “олкоз народ е измр€л заради ти€ в€ри и религии ;/
+1
 
 
5-6 дни след ¬еликден ще се разбере има ли Ѕог и на къде е гледал той през ц€лото време.
+2
 
 
Ќе Ѕогохулствайте! »майте малко страх!  акво ви пречат църквите, не вид€хте ли, че на ÷ветница имаше ред и не толкова хора в храмовете! «ащо все църквата ви е трън в очите!
0
 
 
ј »исус в отговор му рече:  азано е: "ƒа не изпитваш √оспода, сво€ Ѕог."
+1
 
 
»дете на църква,но после не търсете лекарите. Ќе преигравайте! Ќе си търсете бел€та. ѕомолете де на Ѕог у дома. —ъщото е!
-1
 
 
∆алко че не съм болен да ида да се изкашл€м в лицето на то€ брадат капут
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ќще едно "орле" се завърна в родното гнездо
Ѕ‘— с важни насоки към клубовете за провеждане на мачовете
Ѕалъков пое ÷— ј 1948 и об€ви: ∆алко, че не участвах в селекци€та
¬лади «латинов влиза в треньорски€ щаб на ѕирин
«аслужена награда за гол€м гимнастик на Ѕългари€
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: