Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Емануела се включва в протеста на кръчмарите: Това е геноцид срещу фолк изпълнителите
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:29 / 26.01.2021Коментари (4)620
©
Геноцид срещу фолкизпълнителите видя певицата Емануела. Тя е бясна, че в продължение на месеци нe може да упражнява професията си, няма никакви доходи, а в същото време няма яснота дали дискотеките скоро ще отворят врати.

 

"Вируси е имало и ще има! Може и още нови щамове да има, още мутации, тоест всичко трябва да спре да работи ли? Ще забранявате на хората да упражняват правото си на труд? Колко години, десетки хиляди ли? Безумие! И това е само в 5-6 страни, навсякъде другаде вече живеят и работят нормално, като спазват дистанция и дезинфекция, която така или иначе е добре да се спазва! От мерките полза няма! Това е дискриминация към определени бизнеси и геноцид на хората, работещи там!", изригна фолкпевицата, която усеща по тежък икономически начин липсата на професионални ангажименти.

Емануела е готова да се включи в националния протест на ресторантьорите, който е планиран за тази седмица в сряда.

Тя е готова да излезе на площада, за да заяви, че подкрепя заведенията, които ще отворят врати на 1 февруари, дори това да не им е позволено официално от държавата.

"Първо, започна да се гoвори за мутиралия вирус, веднага щом разбраха, че хората вече не издържат. Второ, как ще отворят заведенията, като още отсега се обяснява как през март ще бъде новата вълна. И какво сме виновни ние (всички затворени), че здравната система не работи, че няма лекари, сестри, специалисти, че няма легла, че ни забраняват да работим и да упражняваме правото си на труд“, представя още от позицията си фолкпевицата, която е едно от най-разпознаваемите имена в бранша.

Тя е категорична, че животът трябва да си продължи постарому и ако някой избере да работи и се зарази, да бъде отговорен за лечението си. Емануела не спестява критиките си към никого и преди време нападна родни и чуждестранни политици. Първо тя скочи на немския канцлер Ангела Меркел.

Певицата избухна в социалните мрежи заради затворените заведения и дискотеки. "Тя е бездарна жена, която дори няма деца. Всички я слушат като овце. Тя е егоистична интересчийка! Ф*к офф на ЕС!", написа гневно Емануела.

След нея се насочи и към българските депутати. "Затворете пapламента! И спрете градския транспорт, защото и там има струпвания на хора. Като ще се търси ефект от ограничаване на зараза, нека е ефективен, а не целенасочен!", реагира фолкпевицата.

 

Известните имена в поп-фолка засега запазват мълчание дали ще излязат по площадите

Още по темата: общо новини по темата: 11865
28.03.2024 »
26.03.2024 »
26.03.2024 »
24.03.2024 »
23.03.2024 »
22.03.2024 »
предишна страница [ 1/1978 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+2
 
 
Урод миризлив изчезвай към Анадола или към рашка там ви тачат, тук е ЕС и Нато
+1
 
 
Ох, миличката! Да те ожали човек, как скърцаш със зъби вече, от глад! Ами виж си визията и си помисли за какво друго можеш да се преквалифицираш! Ама много ще ти отива една специфична професия, да знаеш! И интелект не се иска много, какъвто ти безспорно нямаш! Успех!!!
+2
 
 
ОТИВАЙ ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ ИЗЛЕЗНАЛА.ЧАЛКАДЖИЙКА.ВСИЧКИ ЧАЛКАДЖИЙ ХОДЯТ НА ЧАСТНИ ПАРТИТА И ВСИЧКИ СЕ РАЗБОЛЯХА,А ТАЗЙ ПРОСТАКЕИША НЯМА БАКШИШИ ДА СИ ГЛЕДА ОТРОЧЕТО.НАГЛА ТВАР.
+4
 
 
Изчезавай чалгарко проста! ХОРА УМИРАТ!Тя гюбеци иска да върти !МАНГАЛИ ПРОСТИ!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Бомби в училищата
Мигрантски натиск към България
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Стрелба в Москва
Решения на Общинския съвет в Кюстендил
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: