Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Милиони вярват, че Бил Гейтс е планирал появата на COVID-19, за да контролира световната здравна система
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:58 / 19.05.2020Коментари (28)1014
©
Така ще държат човечеството в цифрово робство, твърдят конспиративните теории, които пандемията доведе до небивал разцвет Мистериозен вирус изненадва планетата и за месеци я поставя пред изпитание, по-страшно от войните. Милиони са заразени, хиляди измират, няма лечение, ваксината се бави, икономиките рухват една след друга.

Според Европейската служба за външни действия най-популярни са теориите, според които коронавирусът е биологично оръжие, създадено от отделни държави с цел да поставят останалите на колене - обичайните заподозрени са Китай, САЩ или Русия. Aнкети показват, че една трета от американците вярват в изкуствения произход на COVID-19, а не вярват на СЗО, която опровергава тази теза.

Че вирусът е създаден в лаборатория в Ухан, е убеден и самият президент Доналд Тръмп. Руските и китайските мистификатори пък агитират, че COVID-19 изобретен от американците и пренесен в Китай по време на военно-спортните игри в Ухан през септември 2019 г. В морето от откровени фейкове и полуистини се открояват някои теории, които се разпространяват с упорито постоянство.

Пандемията активира антиваксърите. Много от тях са убедени, че зад появата на коронавируса стои милиардерът Бил Гейтс, който от години финансира програми за масово ваксиниране в Африка и Южна Азия. В конспиративните кръгове го наричат евгенист (човек, който опитва да подобри расата, като елиминира по-слабите и некачествени екземпляри).

Привържениците на теориите на заговора вярват, че паниката около COVID-19 се разпалва, за да бъде предизвикано масово принудително ваксиниране. Чрез ваксината ще бъдат ликвидирани между 15 и 45% от населението на Земята, а над оцелелите ще бъде установен контрол чрез вкарани с нея чипове в тялото им.

През 2015 г. по време на конференция на частен американски фонд Бил Гейтс произнася реч, на която предупреждава, че най-страшната заплаха за човечеството не е ядрената война, а пандемия от вирус, който може да отнеме живота на десетки милиони хора.

“Заради недостатъчната подготовка на здравните системи може да настъпи епидемия от нова болест, по-страшна от ебола. Може да се появи вирус, при който заразените да се чувстват добре и да заразят други, като седнат в самолета или отидат в магазина", казва тогава милиардерът.

В тази реч привържениците на конспирациите виждат доказателство, че той още тогава е планирал появата на COVID-19, за да контролира глобалната здравна система.

През 2017 г. в авторитетното издание “Политико" излиза статия, която твърди, че фондацията на Бил и Мелинда Гейтс чрез щедрите си дарения е купила СЗО. Авторите твърдят, че на практика Гейтс е вторият след САЩ донор на организацията и така е подчинил целия ѝ дневен ред, а сега, когато Белият дом оттегли финансирането си, влиянието му става тотално. 

По този начин един от най-богатите хора в света е насочил огромен ресурс към кампании за ваксиниране в бедните страни, като е известно, че фондацията му е свързана с производители на ваксини. Много конспиративни сайтове още преди появата на COVID-19 писаха, че създателят на “Майкрософт" има дяволски план да намали световното население чрез ваксините, които осакатяват децата и правят жените стерилни, пише “24 часа“.

Така, щом се появи COVID-19, конспиролозите веднага насочиха вниманието си към богаташа, обвинявайки го, че иска да създаде и продаде колкото се може повече ненужни ваксини. В същото време вирусът ще изтреби милиони “излишни" хора, а останалите ще бъдат поставени под тотален контрол.

Още по темата: общо новини по темата: 11856
15.03.2024 »
15.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/1976 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Брейй, аз си мислех че конспирационни идиоти има само в Америка...
0
 
 
И какво? Контролира ли я сега?? Гледайте по малко YouTube!!!
0
 
 
Билцхето лицхно ходи по домовете да ви завира в мозыка технологии за хилкди, схтот му е зор да контролира и без тва тыпата овца.
0
 
 
Човекът дарява милиарди, а накрая го изкараха най-големия изрод. Така ще е.
0
 
 
Милиони вярвят,че Господ е създал земята за шест дена и на седмия седнал да си почине.
0
 
 
Тези хора са безкритични, смятат, че знаят всичко и причината за това е простотията, за тях науката е до колене. Но има и друг тип хора, които са начетени, образовани, но самовлюбени, смятащи се за пророци и че имат мисия на Земята, да спасят човечеството от сатанистите. Типични представители на вторите са професорите Иво Христов и Боян Чуков. Така се оплитат в собствените си консирации, че звучат като деца. Причината е, че гледат проблема само от удобната за тях страна.
0
 
 
Бългрия. Много не се отваряйте като не знаете и вие и ние от къде дойде вируса. Как е дошъл и ако някой го е пуснал дали вие ще разберете. Не. Така че оставете америка да си намира причините. За нас са само последствията.
0
 
 
Кампанията по "защита" и "спасение" от Ковид се води много тенденциозно, което е причина да "избуяват" всякакви конспиративни теории. Цялата кампания е едно целенасочено всяване на ужас у населението, което води до две крайности - на една част маските и ръкавиците се срастват с кожата, другата част напълно отрича наличието на заболяване. Писала съм го на много места, ако Мойсей беше водил евреите през пустинята по начина, по който СЗО, щабове и правителства превеждат съвременните народи през тази криза, до Обетованата земя нямаше да стигне нито един жив евреин! Ако си представим Мойсей като един библейски Мутафчийски, то той би повтарял непрекъснато на народа си: "Вижте, вижте, вижте какво слънце пече!! Температурата ще достигне 50-60 градуса, а няма къде да се скрием на сянка. Знаете ли колко от вас ще умрат от топлинен удар, инфаркти и инсулти?!" Ако приемем, че сме в един вид война, какво се прави по време на война? Повдига се духа! Значи, няма военачалник, респективно лидер, който непрекъснато да брои пред войниците си застреляха още хиляда от нашите, днес бум на убити наши войници!!! "Спасителните мерки" от пандемията са изцяло подчинени на всяване на ужас и безперспективност. Внушнието е: няма надежда. И тук, напротив, именно по - непретенциозните в интелектуално отношение, приемат, че човешкия род може да векува скрит зад маски и сврян в миши дупки, респ. в домовете си, без да се види лице в лице със себеподобен. Хората с по-критично мислене почват да се питат: добре, ако наистина ни е "нападнало" нещо страшно, ако сме обречени, ако ще умрем, защо трябва да бъдеем и толкова изплашени?? Защо не ниа дадате надежда и успокоение, а само ужас??? Защо искате да ни спасите, като ни подлудите от смъртен страх? През криза се минава с позитивизъм, интелект и висок дух, а не с всяване на първичен ужас от смъртта. Ако ме разбирате какво искам да кажа...
+1
 
 
Ако сте убедени че Бил Гейтс стои зад вируса и го ненавиждате ви призовавам да ми изпратите всичката си техника която има негов продукт. Аз ще я унищожа обещавам рџ?‚
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: