Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Проф. Боян Чуков: Коронавирусът има за цел да скрие срутването на финансовата система
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 12:30 / 27.04.2020Коментари (13)761
©
COVID-19 има за цел да скрие срутването на финансовата система, изградена от транснационалния капитал, въоръжен с либералната идеология. Тази система и балоните в банковата система гръмнаха. Това заяви експертът по борба с тероризма и дипломат проф. Боян Чуков. Пред bTV той подчерта, че повече не може да се печатат долари, за да се запълват дупките.

По думите му всичко в бъдеще ще опира до реалното производство. Проф. Чуков обясни, че темата за коронавируса може да бъде разгледана през две призми – катастрофа, бедствие, но и управляем преход на света, в който живеем.

"Трябва да се започне по-сериозен контрол на населението, защото то започва да не вярва на официалната пропаганда. Търси се предизвикване на глобален конфликт. В момента напрежението между САЩ и Китай и САЩ и Русия нараства експоненциално, но това не се отразява“, коментира експертът.

По думите му наложената карантина води до гражданско недоволство, дори и бунтове. Според него е важно управляващите да намерят баланса. Проф. Чуков изтъкна, че на редица места по света в момента се наблюдава ескалация на обстановката.

"В Южнокитайско море напрежението расте. Американците искат да сложат свои бази на Гренландия, за да могат да нанасят директни удари по Русия. Руснаците пък правят десанти от 10 хил. км в северните ширини, което е нещо абсолютно ново“, уточни експертът.

Проф. Чуков обясни, че на 22 април севернокорейски медии писали, че Ким Чен-ун предложил на сирийския президент Башар Ал-Асад бартер – крилати ракети земя-земя срещу определена бройка изтребители МиГ-31. Също така севернокорейският лидер предложил двете страни да си сътрудничат в съвместна космическа програма, която да служи за военни цели.

"Френски сайт, близък до тайните служби, посочва Националния фонд за подкрепа на демокрацията – NED, който е инструмент на дълбоката държава, чиито спонсори са Сорос, Болтън, Буш, големите американски банки, "Бритиш Петролеум“, посочи експертът.

"Виждате как може с един източник на информация с добри разклонения в света в медиите да се получи тази инсинуация“, продължи Чуков. Той подчерта, че зад кадър остава растящия конфликт между Пхенян и Сеул. Според него американски разузнавателни самолети летят все по-близо до границата на Северна Корея, а корейски МиГ-ове ги пресрещат по-реактивно и се доближават до тях.

Още по темата: общо новини по темата: 11857
19.03.2024 »
15.03.2024 »
15.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ба*ти червената креатура.Гнусна,нагла лъжлива мърша. И тоя бил професор . По какво бе боклук ? Когато печатахме левове долара стигна 5000 лв. Ти тогава къде беше ? А сега 1,80 лева е 1$. Що не се обезценява бе изрод ? Щото целия свят къта долари под дюшеците. Не руски рубли или юани. С.Корея и Сирия могат да си сътрудничат само по Вайбър с емотикони. А Севернокорейските ВВС са с Миг 15,19,21 и 23 и китайски бараки как ги гонят южнокорейските F 15 и 16 и 6бр F35 не ми е ясно. Чуков и той не знае.
-1
 
 
Професор да твърди такива небивалици!!! 1. Заболяване има цел като разумно същество??? 2. Повече не можело да се печатат долари, за да се запълват дупки, а вече е предвидена даже и точната сума на новоотпечатаните долари от 2,2 трилиона, за да се запълнят дупките от Ковид 19??? 3. Френски сайт посочва фонд, чийто спонсор е Сорос и др. за какво??? 4. Получила се е някаква инсинуация, за какво??? Ако професора е искал да каже, че фондът, спонсориран от Сорос е направил инсинуация със заболяването Ковид 19, то никой на Земята не се е усетил, че няма такова заболяване или всички на Земята участват в една и съща конспирация, при положение, че сам смята, че в момента напрежението между САЩ и Китай и САЩ и Русия нараства!!!
0
 
 
Какво пак издрискал о.р. майор от Първо главно управление на Държавна сигурност? Или сега е в качеството си на сол ташак на Алексей Петров? Да, някой определено всява напрежение не само в българския народ, но и в световен мащаб. Някой много иска западния капаиталистически строй да престане да съществува като такъв. И този някой продължава да си служи със същите похвати, които използва от край време, пропаганда и лъжи. То не бяха фалшиви новини, то не бяха тролове, то не бяха "експерти". Айде моля ти се!
-1
 
 
А, добър ден!? Подобни коментари тепърва ще има. На практика, това е истината! Хубаво е, че вече се допускат по медиите.
+1
 
 
Защо се дава трибуна на този *експерт*,чиито мнения досега не са се потвърдили никога!Официален трол на вова лилипутин!
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Близки издирват Димитър Малинов
Кабинетът "Денков - Габриел"
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: