Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (1)
»зненада! Ўалът също може да се приема за маска!
јвтор: ¬асил ƒинев 08:41 / 31.03.2020 оментари (28)179
©
"ƒжипитата по света сами си закупуват предпазните средства. Ўалът е възможно да се приема за маска, но времето се затопл€ и е по-добре да бъдем с истинска маска.†«наете, че има противоречиви версии за носенето на маски. —«ќ по-скоро не препоръчва носенето на маски от здрави лица.

ќсновните източници, които ползваме за въвеждането на мерки, са  итай, ёжна  оре€, »зраел и н€кои други големи държави. ¬ јвстри€ и »зраел от снощи маските са задължителни".

“о
ва за€ви председател€т на Ќационални€ оперативен щаб за борба с коронавируса ген.-майор ¬енцислав ћутафчийски по време на редовен брифинг в ћинистерски€ съвет.

Plovdiv24.bg†излъчи на живо пресконференци€та. јко желаете да бъдете уведомени при бъдещи излъчвани€ на живо, абонирайте се за наши€ канал в†Youtube Plovdiv24.bg†или ни последвайте във ‘ейсбук:†Plovdiv24.bg новини.
ќще по темата: общо новини по темата: 3298
03.08.2020
03.08.2020
03.08.2020
03.08.2020
03.08.2020
03.08.2020
предишна страница [ 1/550 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
’ората с бурки маски не нос€т. ј, и маските срещу чумата(ковид-19) не помагат.
0
 
 
јз си имам маска с котки рЯ§£ много е €ка рЯШИ
0
 
 
¬сички хора в Ѕълагари€ са малумници.  ато си овца никога н€маш да имаш мнение.
0
 
 
ћъжки боксерки за ц€лостна защита от вируса рЯША
0
 
 
¬ √ермани€ почти никой не ходи с маска... днес б€х единствени€ в магазина за хранителни стоки, който беше пълен с хора, и в пощата б€х единствени€ с маска, а после исках да отида в една дрогери€. » там беше същото. ≈динствено там имаше контрол на влизане само по един, когато излезе един... то и за това тук имаме 65000 заразени. Ќа н€кои им е смешно и се шегуват. ƒруги се страхуват и спазват дистанци€. ћаски н€ма от къде да се купи. ƒаже и магазинерите н€мат... имат само ръкавици и защитни стъкла на касата...
0
 
 
¬ »тали€ вече 1 мес сме с маски. »ма хора и с шалове. «а докторите и медицинските лица маски не достигат. Ќо никой не мрънка.
0
 
 
¬и€ вече се (насрахте ) ама че простоти€ почудихте се вече кво да кажете рЯШ°рЯШ°рЯШ°
0
 
 
“олкова са смешни вече че незна€т какво да кажат вече толкова са изчерпани нагл€рите мръсни продажни
0
 
 
«аради гастарбайтерите които плюеха по Ѕългари€ , докараха ни вируса и сега ще тр€бва да се правим на маймуни...ƒа б€ха си сто€ли където са отишли...
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
Ѕлаго ƒжизъса дебютира в турнир на јћ‘Ћ-¬арна
Mинистър Kралев проследи подготовката на наши спортисти
Ќаш съди€ с гол€м шанс да свири на —ветовното в  атар
Ќай-добрата наша тенисистка с COVID-19, изолираха € в болница в ѕалермо
√ригор ƒимитров с първа победа след много тежките за него месеци
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: