Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (4) | ¬чера (3)
–есторантите отвар€т изц€ло от 1 юни
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 14:59 / 19.05.2020 оментари (19)98
©
–есторантите отвар€т изц€ло от 1 юни.†— √ърци€ се договорихме от 1 юни пускаме свободно без карантиниране бизнес, семейни, дипломатически, хуманитарни и трансппортни връзки.

—ъс сърбите Ц същото от първи юни. “ова за€ви премиерът Ѕойко Ѕорисов след „етиристранна среща с президента на —ърби€ јлександър ¬учич, премиерите на √ърци€  ириакос ћицотакис и на –умъни€ Ћудовик ќрбан, на ко€то се обсъждаха облекчаване на мерките при пътувани€ на гражданите на вс€ка една от четирите страни на територи€та на другите три държави в пандеми€та от COVID-19.

Ќа границите ще има семпла деклараци€, ко€то ще се попълва от хората. ќт 1 юни мислим ресторантите да ги отвар€ме, каза още Ѕорисов. ¬ √ърци€ има решение ресторантите да се отвор€т от 15 юни. ¬сички четири държави действаме по един и същи начин, каза премиерът. ¬ъв видеоконференци€та участваха и министрите на външните и на вътрешните работи, на здравеопазването, на транспорта и на туризма на четирите държави.
ќще по темата: общо новини по темата: 2675
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/446 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
Ivelin Andreev “еодора ÷ветановарЯЩДрЯЩД
0
 
 
≈ време беше! акто е трьгнало скоро н€ма да има работа за всички
0
 
 
–есторантите и кафета отвар€т 25.05 тук .......а не на 15.06 тулуп толкова и си разбрал като си говорил с тези премиери.....
0
 
 
— по-високи цени! «ащото тези два месеца без работа сме спестили!
0
 
 
»ма една истина убийците в Ѕългари€ алчните бизнесмени и неуките много отворени роми всички те се интересуват само единствено от собствени€ си бизнес за другите Ѕългари които умират от коварната болест коронавирус без съпътстващи забол€вани€ въобще не им пука заради такива хора с това мислене Ѕългари€ никога н€ма да се оправи като държава
0
 
 
Ќаправете оборот на кръчмите иначе нема да има къде да пиете догодина
0
 
 
Ќормално в ц€л св€т се отвар€т дори едни »тали€ и »спани€ ни изпревариха .—ега чакаме екскурзи€н тите от јнгли€. упона почва. ороната умр€ без да се роди.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
ѕирин подписа важен договор и пожела много "сухи мрежи" на своите вратари
 рай на 89-дневната пауза! ¬ижте програмата за всички мачове по “¬
ќще едно "орле" се завърна в родното гнездо
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: