Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Вицепрезидентът: Мутафчийски очевидно беше скрит, българите имат нужда от отговори на много въпроси
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:31 / 02.05.2020Коментари (85)1162
©
Очевидно ген. Мутафчийски беше скрит, трябва да видим защо, заяви вицепрезидентът Илияна Йотова в "Денят започва с Георги Любенов" по БНТ. 

"Според мен беше достойно да се даде последна дума на ген. Мутафчийски. Все пак всички ние живяхме месец и половина всеки ден. Той беше в нашия дом по един или друг начин. Очевидно беше скрит, трябва да видим защо. Дали наистина напрежението, което се чувстваше между щаба и изпълнителната власт, и премиерът и генерал Мутафчийски, което витаеше във въздуха, действително е стигнало някаква точка на кипене или съображенията са други", обясни  вицепрезидентът.

Вицепрезидентът отбеляза, че като българи и като общество има нужда от отговорите какво става.

"Това, което чух сутринта беше доста нескопосан пиар. Видите ли имало повече негативни послания от страна на щаба, отколкото позитивно. Това е много недостойна и нечестна оценка на щаба, защото той си свърши работата, особено в първата седмица, когато действително неговото обявяване и брифингите имаха една цел и тя беше изпълнена", коментира още Илияна Йотова.

Според нея ние продължаваме да не знаем като общество какво ни чака. "За този месец и половина слушахме много статистика. Доста внушения имаше за апокалипсис. Няма да забравя онази прословута пресконференция за пожара около горите в Чернобил, която беше абсолютно непредизвикана в 23.00 ч. и която в една доста изнервена и натоварена психологическа обстановка, беше абсолютно ненужна", коментира още вицепрезидентът.

Още по темата: общо новини по темата: 11857
19.03.2024 »
15.03.2024 »
15.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
предишна страница [ 1/1977 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
ЕЕЕЕЕИИИИИ ТОЗИ ВЕЦХЕ ПОЧНАХ ДА ГО САНУВАМ ТОЛКОС БАНАЛЕН СТАНА ДАЖЕ МЕ МАРИ ВЕЧЕ ДА ЧЕТА ПРОСТО КОМЕНИРАМ! МОЛЯ ВИ СПРЕТЕ ГО ТОЗИ ЧЕ ВЕЧЕ ГО ВИЖДАМ НАСККАДЕ, ФЕИСА,ИСТАГРАМ,ТВ,ЫУТУБ,И СУНИСХТА
0
 
 
Спрете се бе хора! Не ви прилича .Има разделение на властите- бъдете етични и работете това,за което получавате заплата.Иначе- адмирации за ген.Мутафчийски, колегите му от щаба, сътрудниците, правителството, медиците- всички,които до този момент всеотдайно и отговорно се грижиха за справяне с Corvid 19.
+2
 
 
Дебелата,червена лелка и тя изпълзя от хралупата на шофьора на самолет да трупа рейтинг.Комунисти популисти,нищо стойностно не предложиха през цялото време,а се чудят как само да хулят,мръсна паплач.
+2
 
 
Тази, защо не си гледа работата, а се занимава с неща, които не са и в компетенцията? Защо не се занимава с основната си дейност- да подписва укази за българско гражданство? Защо хора с доказан произход и живеещи в България над 30 години чакат за гарждансво по 4-5 години? Защо не се правят ежегодни кампании в българските колонии в чужбина- Молдова, Украина, Македония, Албания и др. за популяризиране на българското гражданство, а се занимава с глупости, кога ще им потърсим сметка на тези политизирани кукули на конци?
0
 
 
Повечето от вас е по- добре да си траят. Нито сме лекари, нито знаем случаен вирус ли е или не. Нищо не знаем, само тук сме специалисти у фейсУ.
+3
 
 
Като беше всеки ден на екрана - "защо се появява", сега - "защо не се появява". Важното е да се мрънка за нещо и винаги да сме недоволни!!!
+2
 
 
Не мислите ли, че и на него може да му е писнало от глупави въпроси???
+1
 
 
Всеки може да си изключи телевизора. Нали? Това,което не ви харесва,не го гледайте.Тел,канали много.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Убиха Мартин Божанов - Нотариуса в София
Почина патриарх Неофит
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Кабинетът "Денков - Габриел"
Откриха тяло на мъж в запален автомобил в кв. "Драгалевци"
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: