Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (4) | ¬чера (2)
ѕредставиха мобилното приложение, с което ще сподел€ме здравни€ си статус
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 17:14 / 04.04.2020 оментари (36)373
©
"–еализирали сме мобилна апликаци€, ко€то е насочена проактивино за това гражданите да информират за текущото си зравословно състо€ние. ¬ рамките на 10 дни изградихме централен регистър, който да събира информаци€та и да го изпраща към необходимите органиУ. “ова за€ви »вайло ‘илипов от "»нформационно обслужване" по време на представ€не на Ќационалната информационна система за борба с COVID-19 в ћинистерски€ съвет.

"ѕредивидени са в системата и множество интеракции
с –«»-тата, с лекари, с пожарната и с полици€та. ƒоброволците също са включени. ÷елта е да може информаци€, ко€то е въведена веднъж да се използва от всички звена, на които е нужнаУ, каза още той.

Ќа представ€нето присъстват и вицепремиерът “омислав ƒончев, министърът на здравеопазването  ирил јнаниев, председател€т на Ќационални€ оперативен щаб ген.-майор проф. д-р ¬енцислав ћутафчийски и представители на "»нформационно обслужванеУ.
ќще по темата: общо новини по темата: 2622
01.06.2020
01.06.2020
01.06.2020
01.06.2020
01.06.2020
01.06.2020
предишна страница [ 1/437 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ƒа си го заврат в четирибуквието това приложение!!
0
 
 
ќт колко време говор€т за прочутата здравна карта и какво-едно гол€мо Ќ»ўќ,ако б€ха наистина заинтересовани да € б€ха пуснали досега,но не би.Ќали н€кой тр€бва да цица много кинти от това да не е пусната до момента.?!!!!
0
 
 
 азва се —–— т.е пак ще те подслушват.÷ветанов си тръгна но системата с данните на хората не спира.—таваме диктаторски държава .≈дин човек решава какво да правиш кога и в колко.
0
 
 
≈дно нищо. Ќ€кой разбра ли от тиквите как се казва приложението?
0
 
 
Ѕойко прави, каквото може, това е нещо нова за цели€ св€т. ƒори да е изплашен е прав. —амо един тъпак би подценил ситуаци€та, само един тъпак би казал обикновен грип, само един тъпак би казал от много болести умират повече хора, само един тъпак не би спазва карантина, само един тъпак... » т. н.
0
 
 
ƒобра инициатива, но закъсн€ла. ¬  оре€, —ингапур, “айван, япони€ отдавна направиха такова приложение през януари. ÷ели€т западен политически елит се оказа пълнда дупка в сравнение с дръпнатите.
на 04.04.2020 г.
+5
 
 
≈ го тук съм в чужбина...Ќќ ѕрави€ една ќсновна разлика и основен проблем на Ѕългарина ! “ук и на вс€къде чакат смело с високо вдигнати глави, кра€т на кошмара и хубавите бели дни... ј Ѕойко там чака страхливо јƒј с приведена главица и предвижда черни дни!!! «јЅ≈Ћя«¬ј“≈ Ћ» –ј«Ћ» ј“ј ? ¬ тежки моменти се вижда кой кои е, всъщност.  ошмар за всичкини са Ѕойко и  орнела взели и взимащи доста повече български жертви от коронавироса
+3
 
 
ћога ли да сподел€м ако ход€ до тоалетната?
на 04.04.2020 г.
0
 
 
 огато не се прави нищо, мрънкаме!  огато се прави нещо, пак мрънкаме! ѕредложени€ и креативни идеи, не даваме! јми ние сме си виновни май, за ц€лата картинка в милата ни родина.....
+1
 
 
”сво€ваме паричките без проблем! рЯСА
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
“ервел ѕулев с грамота за работата му като доброволец в две болници
Ѕели€ развърт€ метлата, освободи 9 футболисти
Ѕезпрецедентна обща позици€ на най-големите футболни агитки в Ѕългари€
—ензационен обрат за кариерата на ћартин  амбуров?
ќтиде си един от доайените в български€ спорт
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: