Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (0)
Ќесериозно и безотговорно! Ќикой не може да спре наплива на столичани
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 14:07 / 18.04.2020 оментари (10)116
©
—ериозен наплив от автомобили на изхода на —офи€ към магистрала "“раки€", въпреки предупреждени€та. ќтворен обаче беше времеви€т прозорец†от 06:00 до 8:00 часа, в който в града може да се влезе или излезе, но само по работи ангажименти.

„аст от излизащите от столицата изтъкнаха куриозни мотиви за напускането ѝ. —емейство е поискало да прибере децата си. ћъж пък за€вил, че пътува към ¬акарел, но малко преди да стигне до пропускателни€ пункт вид€л стопаджи€ и го качил в сво€ автомобил Ц двамата б€ха върнати, съобщава Ќова телевизи€.

Ќай-интензивни€т трафик се очаква в понеделник след масовото преселение в четвъртък, довело до въвеждането на строгите мерки.
ќще по темата: общо новини по темата: 2684
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/448 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
ѕознавам едни индийски полицаи които са на друго мнение рЯШГ
0
 
 
јко спрат пресхалците и малките селенцхита √ќЋ≈ћ»“≈ —“ќЋ»÷’јЌ» —’“≈ ”ћ–ј“ √ЋјƒЌ» не се надуваите толкова и вие ксодите в клозета
0
 
 
после да не дойдат да се лекуват в нашите болници
0
 
 
јми да викнат арми€та, те зна€т как.
0
 
 
ѕо-големи глоби тр€бва да има.¬зимат се мерки, но не се спазват.
0
 
 
—тига с ти€ "столичани" кво ше правиме столичани извън —офи€ като всичко роднини са ни в —офи€? “и€ новите пришълци са по- ѕѕ-тата
0
 
 
ѕосле хич да не ми ревът тогава, като започнат да умират след 2 седмици ...освен това е добра иде€, всеки хванат в прегрешение, да бъде вкаран в черен списък и да бъде лишен от вс€ка една от мерките за подпомагане на хора и бизнеси в следствие covid19 !!! ¬секи призоваващ към неспазване на мерките също в списъка и лишен от подпомагане ... и така ... срещу тези хора тр€бва да има адски жестоки мерки, глоби, арести и наказателна отговорност за документи с нев€рно съдържание и т.н.
+2
 
 
÷ирк и циркаджии.јми сложете бетонни прегради и танкове до т€х щом не можахте да ги спрете.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
ѕирин подписа важен договор и пожела много "сухи мрежи" на своите вратари
 рай на 89-дневната пауза! ¬ижте програмата за всички мачове по “¬
ќще едно "орле" се завърна в родното гнездо
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: