Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (3) | ¬чера (2)
ћайк ѕомпео: Ѕългари€ ще е една от първите страни, които ще получат от американската ваксина
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 08:30 / 02.04.2020 оментари (24)415
©
ћинистър-председател€т Ѕойко Ѕорисов проведе телефонен разговор с държавни€ секретар на —јў ћайк ѕомпейо по повод разпространението на пандеми€та COVID-19, съобщи пресцентърът на ћинистерски съвет.

ƒвамата са дискутирали мерките, които вс€ка една от двете страни прилага, за ограничаването на вируса.

Ѕойко Ѕорисов и ћайк ѕомпейо са били единодушни, че всички страни са длъжни да продължат борбата с пандеми€та чрез взаимопомощ и т€сно сътрудничество при обмен на успешни практики в лечението.

ѕремиерът Ѕорисов и държавни€т секретар ѕомпейо са обменили мнени€ за лекарства, медицински консумативи и тестове за диагностика на COVID-19. ¬ разговора е било посочено, че учени и специалисти от —јў разработват ваксина срещу вируса и Ѕългари€ ще е сред първите страни, с които ще € сподел€т. Ѕългарски€т министър-председател поискал комплекти за тестове по метода PCR, пише в съобщението.

"¬с€ка държава има свои опит и знани€, но ако сподел€ме заедно ефективните мерки ще се справим по-бързо в битката с пандеми€та", за€вил Ѕорисов.

ћайк ѕомпейо посети страната ни през септември 2018 г.

Ѕългарски€т премиер представил пред американски€ държавен секретар успешната реорганизаци€ на българската индустри€, ко€то от седмици произвежда защитни облекла, шлемове, очила и маски. Ѕорисов подчертал в разговора, че облеклата отговар€т на сертифицирани стандарти и изисквани€ за всички, работещи пр€ко с коронавируса.

Ѕойко Ѕорисов отбел€зал и приети€ от правителството пакет от социално-икономически мерки в подкрепа на работодателите и работниците. “ой подчертал пред ѕомпейо, че страната ни полага усили€ да се запази заетостта на всеки гражданин.

" ато мине времето на пандеми€та, Ѕългари€, ≈вропа и —јў, които сподел€т еднакви демократични ценности и свободи на гражданите, заедно като стратегически партньори ще измъкнат държавите си от икономическата криза вследствие на коронавируса", казал в телефонни€ разговор ћайк ѕомпейо.
ќще по темата: общо новини по темата: 2666
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
04.06.2020
предишна страница [ 1/445 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
They are going to test it on us bro , sale it to us , and wait for the side effects
0
 
 
≈стествено,нали ние 100% авансово преведохме парите,е верно за непроизведените ‘-16,но това може да се см€та като вноска за ваксина !
0
 
 
√ал€ “одорова ама да махнат визите не могат рЯША
0
 
 
ќсвен хомосексуализма, нищо друго не сте в състо€ние да изнас€те, долни чифути!
0
 
 
јми сложете си от лаборатори€та в ”хан ваксина, може заедно с н€кое друго биологично оръжие направо. ”ж н€мало вирус е всичко е постановка, пък краварите им го били пуснали. “ипично комунистическо раздвоение на мисълта. Ћипсва само нещо за пиндосите да е съвсем €сно от къде е копирано. ћного от пловдивчаните в повече налазиха сайта тези дни и направо вони от простоти€.
0
 
 
“очно от ти€ , които го пуснаха хахаха —игурно им приличаме на бели мишки рЯШД
0
 
 
ј кой им го иска, да не б€ха пускали вируса или иначе н€ма как да изкуп€т на безценица фирми по ц€л св€т. »ма господ.....
0
 
 
Ќ€как ,като че ли н€мам кураж да си сложа точно јћ≈–» јЌ— ј ваксина.
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ќще едно "орле" се завърна в родното гнездо
Ѕ‘— с важни насоки към клубовете за провеждане на мачовете
Ѕалъков пое ÷— ј 1948 и об€ви: ∆алко, че не участвах в селекци€та
¬лади «латинов влиза в треньорски€ щаб на ѕирин
«аслужена награда за гол€м гимнастик на Ѕългари€
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: