Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Слави Трифонов към Борисов: Как може да плашиш така хората?
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:05 / 21.04.2020Коментари (177)751
© БГНЕС
Слави Трифонов отново използва социалните мрежи, за да критикува Бойко Борисо и взетите от него мерки. Дългия е мнение, че премиерът трябва да бъде подведен под наказателна отговорност за умишлено всяване на паника сред населението: 

Преди 17 дни министър-председателят Бойко Борисов заяви с драматичен глас, че след две седмици в България ще дойде Адът. Представете си сега, че това нещо го казва министър-председателят на една нормална европейска държава. Примерно Холандия, Германия, която и да е. Веднага, ама веднага медиите, обществото, опозицията, абе всички ще скочат и ще започнат да питат: Как ще говориш така, имаш ли информация, която ние нямаме? А дори и да имаш, защо плашиш хората?

Та, ти си министър-председател, трябва да се грижиш те да бъдат спокойни! Ще го държат отговорен и в крайна сметка едно такова изказване ще му коства министър-председателския пост.

Но тъй като не сме в нормална европейска държава, нито сме в Холандия, нито сме в Германия, а сме в България- тук министър-председателят преди 17 дни изплющя това твърдение, че след две седмици ще дойде Адът. Журналистите го загледаха с премрежен поглед, възкликнаха "булю-булю-булю" с уплашен и ужасен глас, а обществото се заключи още по-здраво зад вратите си…и зачакахме.



И аз понеже съм част от обществото и живея и работя в България, се опитах да кажа: Абе, нито е правилно да се говори така, нито има основания за подобно твърдение.

И откъде накъде ти, Бойко Борисов, в тази ненормална ситуация ще използваш подобни библейски термини?! Сигурно си бил в Ада и знаеш какво е там и сега се опитваш да ни предупредиш. Е, да, ама Адът не дойде!

И ти излъга за пореден път. И сега какво? Ами, следното – ти трябва да понесеш отговорност за това. Юридическа и морална. Юридическа, защото си министър-председател, а не гуру и не говориш на секта, а на цял един народ. И по смисъла на закона, ти нарушаваш член 326 от Наказателния кодекс за всяване на паника. А морална отговорност, защото, господин Борисов, министър- председателят трябва да е добър човек. Добър, грижовен, отговорен, морален. Не си ли съгласен? А не човек, който плаши хората само и само, за да е самодържец в извънредно положение, защото това адски много го кефи. Аз знам, че ти няма да понесеш никаква отговорност, защото прокурорът е зает с друго, а в морален план кой ще ти я потърси? А? Кой? Ти и на това разчиташ, че всъщност никой няма да ти потърси никаква отговорност…. Засега!

Още по темата: общо новини по темата: 11856
15.03.2024 »
15.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
12.03.2024 »
10.03.2024 »
предишна страница [ 1/1976 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Адът е тук и по света,само малоумен не проумява опасността.Стига плюхте по хората ,които взимат толкова трудни мерки.Аман от неразумни хора.Спрете се.Искаме да сме живи.Трябваше да не пускат никои на вън та да се осъзнаете.Трифонов стига с тая злоба към всичко и всеки.който не е с теб не е читав.Не се ли срамуваш с това си поведение.Лекарите не се прибират при семейстата си месец.А ти си побоял от безработие.Срам.
0
 
 
ТОЯ УЧИНДОЛСКИ ОЛИГОФРЕН АКО СЕ ПОГЛЕДНЕ В ОГЛЕДАЛОТО ЩЕ СЕ УПЛАШИ КАТО СЕ ВИДИ ЧЕ ПРИЛИЧА НА ДУПЕ С УШИ.!
0
 
 
Не е нужно човек да е много учен или специалист за да прецени ситуацията . Да правилата всеки ден се менят , всички държави стават разногледи от тази пандемия , всички са объркани .И когато някои се опитват да въведат някакви правила , някакъв ред в тази бъркотия - имам предвид специалисти медици , икономисти и др. за нашето оцеляване и за това ако може да се разминем по леко се появяват всезнаещи и всичко разбиращи действащи на контра хора и започват да ги плюят и да говорят срещу тях. Тези същите ще се изпокрият в Миши Дупки когато стане напечено и ще запеят друга песен . Не се правете на големи разбирачи за неща които са много сериозни и не са за мрънкане и плюнчене .Вижте в какви велики държави с какви развити икономики и водещи в здравеопазването мрат десетки хиляди или и те също си измислят и лъжат народите си . Най лесно влезте в някой руски вестник и ще видите и там колко жертви има, какви мерки се взимат и как Путин иска да вкара и армията в битката с тази Пандемия .Мислете хубаво преди да пишете глупости и небивалици . Трябва да има Ред и Правила и те да се спазват за да ни е по леко измъкването от това чудо .
0
 
 
Този човек е много зле.....,прости му Господи!
0
 
 
Хайде стига бе селски, свиквай! Мирясай малко.!Пускам чешмата да си дезинфекцирам, ръцете,айде и оттам потече!Седни си на задника вече! Христос Воскресе!
0
 
 
Слави престани да говориш само глупости
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
ИЗПРАТИ НОВИНА
« Март 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Актуални теми
Кабинетът "Денков - Габриел"
Почина патриарх Неофит
Поскъпване на хранителните продукти
Дете почина в училищен двор в Казанлък
Задържаха кмета на Омуртаг Ешреф Ешрефов
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: