Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
¬ход
close
«ј–≈∆ƒјЌ≈...
Ќачало‘утболЅаскетбол¬олейболƒруги√алерииЋичности—татистики
—портните новини: ƒнес (0) | ¬чера (4)
—ветило в медицината:  оронавирусът се лекува лесно с отвара от две съставки
јвтор: ≈кип Blagoevgrad24.bg 09:07 / 30.03.2020 оментари (27)226
©
"¬ирусът, който сe разпростран€ва по†света, наистина е опасен. ќпасността е в това, че той ограничава възможността на организма да се съпротивл€ва на бактериалната бронхопневмони€".

“ова за€ви на лекци€ прочути€т в ц€л св€т ќлег √енадиевич “орсунов, автор на уникални оздравителни методи.†

"—ами€т вирус не убива човека, убиват го бактериите, които се размножават в организма след заразата. ѕри това тези бактерии могат да се размножават много бързо.

Ќапример, с€да човек в самолета, заразен е преди 7 дни, инфекци€ е преминала в бактериални€ си период. «а три часа полет той може да получи оток на белите дробове.

Ќо аз пътувам в самолетите дори без маска, тъй като винаги нос€ в себе си джинджифил", за€ви още специалистът.

"»мам добра новина за вас. “ози вирус се лекува лесно с отвара от джинджифил и куркума.†јко пиете лека отвара от малки парченца от корен на куркума или джинджифил с мед, никога н€ма да се разболеете.†—ега организаторите на тази лекци€ ще минат по редовете и ще ви раздадат джинджифил" по€сн€ва лекторът, цитиран от zdrave.to.

“орсунов гарантира на хората в залата, че дори клечката, на ко€то са прикрепени парченцата джинджифил, по н€какъв начин да е замърсена, джинджифилът ще унищожи заразата. “р€бва да свикнете да €дете джинджифил, казва “орсунов.

"—мъртността от този вирус е 5 процента. 5 от 100 души умират, а 10 от 100 се намират в тежко състо€ние, раз€сни “орсунов. "≈то вие сега смучете джинджифила и н€мате никакви шансове да се разболеете. “ова е профилактиката. ƒори не си слагам маска, когато пътувам със самолет. ¬инаги нос€ джинджифил със себе си.У Ц сподели още той.
ќще по темата: общо новини по темата: 2684
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
06.06.2020
05.06.2020
предишна страница [ 1/448 ] следващата страница


«ареждане! ћол€, изчакайте ...
0
 
 
“о от толкова светила блеснахме рЯШАрЯША
0
 
 
—амо "специалисти"ни облъчват от вс€къде , а смъртните случаи се увеличават..??? јми отидете в болниците и спасете хората , вместо да се празните по екраните...???
0
 
 
“е в ’убей са ги лекували с джинджифил.» особенно в —еверна  оре€ и кочината на този торсун ;)
0
 
 
¬ирусът не убива а бактери€та, гол€мо светило н€ма що
0
 
 
 ашпировски има подобен оздравителен ефектрЯ§£рЯ§£рЯ§£
0
 
 
ƒобре де, щом това е толкова ефективно, отидете да помагате в болниците, и когато се заразите с  овид19 просто приложете тази "отвара" и лесно се излекувайте!
 оментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! ¬сички коментиращи са се съгласили с ѕравилата за публикуване на коментари.

јктуални „етени “еми
ѕирин не спира с гръмката селекци€, подписа с юноша на ѕ—∆
Ѕ‘—: ¬€рваме, че клубовете ще спазват феърпле€
ѕирин подписа важен договор и пожела много "сухи мрежи" на своите вратари
 рай на 89-дневната пауза! ¬ижте програмата за всички мачове по “¬
ќще едно "орле" се завърна в родното гнездо
 ласиране –езултати

–ј«ƒ≈Ћ»:
Ќовини
—порт
—правочник
ќб€ви
ѕотребители
√–јƒќ¬≈:
ѕловдив
¬арна
Ѕургас
–усе
Ѕлагоевград
«ј Ќј—:
«а контакти
«а реклама
ѕравила
Ѕлагоевградчани във facebook
RSS за новините
©2009 - 2018 ћеди€ груп 24 ќќƒ. Blagoevgrad24.bg - ¬сички права запазени. — вс€ко отвар€не на страница от Blagoevgrad24.bg, се съглас€вате с ќбщите услови€ за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени). ¬ъзпроизвеждането на цели или части от текста или изображени€та става след изрично писмено разрешение на ћеди€ груп 24 ќќƒ. ћнени€та изразени във форумите и коментарите към статиите са собственост на авторите им и ћеди€ груп 24 ќќƒ не носи отговорност за т€х. ѕостав€нето на връзки към материали в Blagoevgrad24.bg е свободно. —айтът е разработен от ћеди€ груп 24 ќќƒ.
—татистика: