Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Бербо нападна БФС, Боби не иска да му отговаря
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 14:05 / 03.09.2011Коментари (0)670
© Blagoevgrad24.bg
Звездата на българския футбол и Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов най-после обяви кои са хората, заради които той се отказа от националния отбор. Както се и очакваше, начело на групата бе споменат Йордан Лечков. "Има хора в БФС, заради които не съм в националния отбор.

Те трябва да си отидат, за да стане хубаво. Ето казах ви защо не съм в отбора. Не е заради Боби Михайлов. От него не съм видял нищо лошо. Хората, които трябва да се махнат се знаят. Тях никой не ги харесва, никой не ги обича.

Водач на групата е Йордан Лечков. Само критикува, а не се погледне какво представлява", каза Бербатов, който бе подсетен за думите си от преди време, че ще оправи родния футбол, а също така беше запитан и дали има шанс да се върне в състава на трикольорите.

"Искам да поиграя още 2-3 години. После ще видя какво ще правя. Все още съм действащ футболист, всичко с времето си. За какво да се върна? Аз не играя в клубния си отбор, та в националния ли? С какво ще помогна? Да направя един слаб мач и да започнат да ме псуват. Или да се върна за кеф на някой, който да ме псува.

С момчетата много пъти сме си говорели в съблекалнята. Не може постоянно да критикуваш играчите си, трябва да ги подкрепяш. Нямаме ярки, световни звезди. Нямаме Рууни, но трябва да се опитаме да играем като отбор. Сигурен съм, че рано или късно ще се родят талантливи футболисти", допълни Димитър Бербатов.

Конкретно за поражението от Англия с 0:3, Бербатов коментира: "Момчетата се стараха, играха, но Англия е много класен състав. Вкара три хубави гола. Когато казах за каляската, бях прав. Сега останаха Стилян и Мартин. Уважавайте ги и ги обичайте, защото скоро и те няма да са в отбора, а без тях ще е още по-зле. Нервирах се, ядосах се, но в крайна сметка днес нямаше какво да направим", коментира футболистът на Манчестър Юнайтед, който отстъпи мястото си на своя баща и изгледа срещата седнал на земята.

Президентът на българския футболен съюз Борислав Михайлов отказа да отговори на Димитър Бербатов, който заяви, че хора от БФС трябва моментално да бъдат махнати и само така футболът ще тръгне нагоре. "Няма да отговарям на такива въпроси. Питайте ме за футбол", каза Михайлов, след което продължи:

"Англия не ни изненада с нищо. Вкараха ни от две статични и веднъж на контраатака. Виждате какво прави звезда като Рууни - не спря да тича цял мач. Може би Матеус е прав за нашите футболисти", добави босът на БФС, който заяви, че Матеус със сигурност остава начело на тима. "Щом съм си стиснал с някой ръката, значи товава е договор. Вече го казах", допълни Михайлов.



Източник: Sport1.bg
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: