Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
На Бербатов му тежали 30 милиона
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:21 / 25.09.2010Коментари (0)1026
© Blagoevgrad24.bg
Нападателят на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов призна, че в началото на кариерата му на "Олд Трафорд" е имал някои трудни моменти. Той заяви, че цената от 30 милиона паунда, която "червените дяволи" платиха за него на Тотнъм, му е тежала, заради огромните очаквания, които феновете и критиците имаха към него. От началото на този сезон обаче българинът намери най-добрата си форма и се превърна в основна фигура за своя тим.

"Предполагам, че съм странен тип, но аз съм доста срамежлив и понякога хората не осъзнават това. Често имам проблем да допусна нови хора в обкръжението си. Когато дойдох в Манчестър Юнайтед, се стараех да не мисля за парите, които те платиха за мен, но понякога просто не можех. Мислех си как това е голяма сума и какво ще стане, ако не вкарам достатъчно голове.  Това пречеше на концентрацията ми и ме тормозеше допълнително. Трябваше просто да се отпусна и да заиграя както мога - в крайна сметка съм част от най-добрия отбор в света и това никой не може да го отрече", заяви Бербатов.

Независимо от чудесния старт на сезона и 6-те отбелязани гола в Премиър лийг, нападателят признава, че понякога много по-голямо удоволствие му доставя, когато асистира за попадение на свой съотборник.

"Аз съм нападател и хората очакват да вкарвам много голове. Понякога обаче, хитрото подаване, което никой не очаква е много по-важно от това да отбележиш. То може да ти даде повече удоволствие. Има нападатели, които просто стоят и чакат да получат възможност да стреят към вратата. Аз не съм такъв и предпочитам често да играя с топката. Понякога има мачове, в които без да си направил нищо, в края, топката те удря в коляното и влиза във вратата. Такива срещи обаче не ми доставят удоволствие. Имам нужда да играя с топката в краката си. Обичам да организирам нещата и да помагам те да се случват. Само тогава се чувствам като истински футболист", допълни благоевградчанинът

Източник: Sport1
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: