Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Бербатов прекрати мач в Слънчев бряг
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:53 / 14.06.2011Коментари (0)732
© Blagoevgrad24.bg
Димитър Бербатов прекрати втория мач от турнира в Слънчев бряг късно предишната вечер между отборите на "Пепси" и "Несебър".

2 минути преди края при резултат 4:3 за несебърлии страстите на терена на "Еврика" се нажежиха до червено. Футболисти от двата отбора започнаха да се обиждат, награбиха и рефера Николай Христов.

Искрата подпали столичният "железничар" Георги Марков, който беше готов да се саморазправя с играч от четата на Николай Русев-Джангъра. С бърза крачка, без да се церемони, Бербо нахлу на терена и уталожи страстите, след като прибра топката и прекрати мача.

Голмайсторът на английската Висша лига е организатор на турнира "Бербатов и приятели" и още на техническата конференция е предупредил участниците, че няма да търпи никакви сакатлъци по време на мачлетата.

"Играем за собствен кеф и за удоволствието на тези хора, които са дошли да се забавляват. Искам абсолютен феърплей", казал Бербатов, който осигурява голяма част от наградния фонд от 3500 лв.

В първите два мача се получиха изненадващи резултати. Отборът на "Изгрев" със звезди като Митко Трендафилов, Марчо Дафчев, Костадин Джамбазов и Ангел Стойков падна с 5:6 от пълните аматьори от "Лазур". Подсилен с Радостин Кишишев, тимът на Милен Георгиев, Пламен Крумов и Георги Марков, но без Мирослав Косев отборът на "Пепси" загуби от "Несебър" и също отпадна.

Очаквано "Юнак" на Бербатов с новото попълнение Станислав Генчев от румънския "Васлуй" срази с 4:1 "Гривас" на Стойко Сакалиев. Два пъти вкара Емил Гъргоров, по веднъж Пепи Златинов и Косьо Мирчев. Бербатов явно не си даваше много зор, за да се пази за снощния полуфинал срещу тима на "Ахелой", който в последния мач от пресевките разби "Тигрите" с 4:1.

Два гола във вратата на стража на ЦСКА Иван Караджов заби националът Димитър Рангелов. Помощник-треньорът на "армейците" Светослав Петров не се съблече.

Източник: в. "24 часа"
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: