Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
Заличиха сайт с лични снимки на Бербатов, топмодел и сексбомба
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:16 / 23.04.2010Коментари (0)3692
Сайтът "Клюкарски Благоевград", който разбуни духовете, публикувайки снимки и информация на личния живот на популярни в областния център бизнесмени, момичета и момчета бе заличен в деня, в който вестник "Струма" публикува информация за съществуването му. На заглавието на сайта в интернет пространството се появява текст "Блогът не бе намерен". Няма и профил на обявилата се за автор на скандалния сайт Петя Димитрова, която се представи за жителка на Лондон.

В първите издания на интернет сайта бяха публикувани нелицеприятни снимки от нощния живот на популярни благоевградчани, гарнирани с текст. Кое е притеснило авторката, не е ясно. Сайтът бе направен чрез влизане в мрежата фейсбук, авторката Димитрова, търсейки приятели в мрежата, е ползвала чужди снимки, това по смисъла на закона не е допустимо, тъй като профилите във фейсбук са лични и само човекът, чийто профил съществува там, има право да публикува собствените си снимки, обясниха от прокуратура и полиция.

Според коментарите под публикацията авторката Петя Димитрова се е вдъхновила за сайта си от популярния тийнейджърски сериал "Клюкарката". Сред първите, влезли в сайта "Клюкарски Благоевград", бяха дъщерята на бившия заместник-кмет Кирил Пецев - Биляна, братята Крум и Кирил Терзийски, дъщерята на осъдения за наркотици Боян Петров- Боци - Беа, ексуправителката на нощните клубове "Оргазъм" и "Сън Сити" Лили и соченият като един от най-богатите благоевградски ергени Георги Сандев. Младият мъж бе качен в сайта на снимка пред луксозна яхта, за която според "Клюкарски Благоевград" платил 10 000 лева.

Интерес представляват и непубликувани снимки от сватбата на брата на футболиста от "Манчестер Юнайтед" Димитър Бербатов - Асен. Събитието преди 2 години предизвика оживени коментари най-напред с присъствието на Бербо с голяма охрана, с атрактивното облекло на майката на младоженеца и начина, по който се проведе тържеството. В градинката пред хотел "Ален мак" младоженците, световноизвестният брат и гости, облечени като по журнал, събраха очите на минувачите и за сватбата се говореше дни наред .

В сайта са публикувани три снимки от събитието, на едната футболната звезда Димитър Бербатов позира с брат си, на другата Бербо поздравява младоженците, а третата снимка е на семейството на Ганята, съпругата му коафьорката Диана и малката им дъщеря.

Как авторката Петя се е добрала до явно лични снимки на семейство Бербатови, не е ясно,

според коментарите момичето е било особено активно в търсене на приятелства във фейсбук мрежата. При осигурен достъп е качвала личните снимки в просъществувалия не повече от седмица скандален интернет сайт "Клюкарски Благоевград".

Особено атрактивни снимки е "откраднала" Петя от благоевградчанката Катина Манова.

Момичето е представено на снимка в изключително предизвикателна поза за ужас на мама и тате, а още по-ужасяващ е коментарът под нея.

Благоевградската сексбомба Катина Манова споделила пред приятелки, че е решена да направи един сексмаратон с приятеля си този уикенд, тя била много изморена от работната седмица и щяла да почива със секс.

Студенката в ЮЗУ "Неофит Рилски" Любомира Бенина също е попаднала в сайта. За нея авторът пише: Банскалийката Л. Бенина, която е студентка и същевременно има хотел в Банско, е решила да се отдаде на малка почивка след активния зимен сезон и многото работа в хотела. Сега тя е решила да се отдаде на студентски купони в Благоевград и клубовете му. Текстът е под снимки на Любомира, завила се около каменен стълб.

Атрактивно е предствен и благоевградският модел Кристина Стоянова. С текст "Кристина Стоянова по цици" е гарнирана снимка на някакво момиче, дали това наистина е моделът, знае само скандалната Петя Димитрова.

В първото и последно издание на сайта с особена "нежност" е коментирана дъщерята на инспекторката в ЮЗУ "Неофит Рилски" Дани Шопова - Жанет. За нея "Клюкарски Благоевград" написа "Красавицата Жанет Шопова е една от най-харесваните млади дами в Благоевград. Тя постоянно може да бъде забелязана по кафенетата и клубовете в града. Слухове я свързват с редица местни бизнесмени, но точна информация къде и с кого го прави ние нямаме".

Благоевградчанката Ралица Димитрова обича да се снима полугола, а понякога и гола, така симпатичното момиче е представено в изчезналия вече сайт.

Читатели звъняха в редакцията на "Струма" с молба да бъде спряна въпросната Петя Димитрова, която във фейсбук се е представила със снимка и е посочила, че живее в Лондон. Дали това е вярно, може да се разкрие само ако някои от публикуваните в скандалния сайт ВИП-ове потърси полицията и прокуратурата и внесе жалба.

Източник: struma.com

Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016 »
23.07.2012 »
20.05.2012 »
04.04.2012 »
23.02.2012 »
04.01.2012 »
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: