Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Фенове молят за прошка Бербатов
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 18:40 / 24.01.2011Коментари (0)909
Любопитна кампания подеха част от феновете на "Манчестър Юнайтед", информират медиите на Острова. Част от запалянковците се организират да поднесат дружно или поединично извинения към Димитър Бербатов за сериозните критики, които са му отправяли в началото на престоя му в клуба.

Причина за стопяването на ледовете стана хеттрикът на Бербо срещу "Бирмингам", който задържа "червените дяволи" на върха в класирането. Участие в нетрадиционната кампания потвърдиха една дузина фенове, които си вземат назад ядните думи по адрес на българина.

"Признавам си, че псувах Бербатов, когато се лигавеше по терена. Сега обаче искам да му се извиня и ще го направя лично, защото не съм бил прав", разкайва се запалянко в официалния форум на агитката. Той и колегите му ще причакат Митко след някоя от тренировките, за да му кажат лично, че съжаляват. Разбира се, не липсват и праволинейни в мнението си ултраси, които признават напредъка му, но не и дотолкова, че да се отрекат от критиките си.

В същото време добри думи за бившия капитан на националния отбор каза и мениджърът на "Челси" Карло Анчелоти. "Голямата разлика между нас и "Юнайтед" е, че те си взимат мачовете, дори когато не играят добре. И основната причина за това се казва Димитър Бербатов. Миналата година Руни игра фантастично, но сега не се справя добре. Това обаче не се отразява на отбора, защото Бербатов започна да бележи редовно", призна Анчелоти.

Медиите на Острова извадиха и любопитни статистики след 3-те гола на нападателя срещу "Бирмингам". Това бе трети хеттрик на Митко за сезона, което е постигано в цялата история на английския футбол само от Руд ван Нистелрой и Алън Шиърър. Българинът вече има на сметката си общо 18 гола във всички турнири - с 6 повече отколкото през целия минал сезон. За настоящия пък той е вкарал над 1/3 от всички попадения за "Юнайтед". Без головете на Бербо сега отборът щеше да се намира не на първо, а на 6-о място.

Източник: novinar.net
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: