Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Феновете: Без Бербатов и Черна гора ни е голям баир!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:11 / 08.09.2010Коментари (0)874
© Blagoevgrad24.bg
Националният отбор на България по футбол загуби във втори пореден мач от европейските квалификации и рекордно рано загуби практически шансове за участие на финалите на Евро 2012 в Украйна и Полша.

"Трикольорите" паднаха у дома с 0:1 от Черна гора, но новината е друга - че България отново е обединена. Преди малко повече от 15 години пак ни обедини футболът, само че тогава бяхме щастливи с успехите на същите тези, които днес се провалят. Преди бяха футболисти, сега са ръководители. Пак обединиха България, само че този път съсредоточиха негативизъм и недоволство върху себе си.

Най-големият коректив във футбола е публиката. Допреди няколко години тази на стадиона, а във века на Интернет и тази пред компютъра. Читателите на SPORTNI.bg отново бяха активни и учудващо единни в позицията си.

Огромен процент са на мнение, че националният е на дъното. Някои мислят, че не може по-надолу, други обаче са "оптимисти" и смятат, че все пак може...

aleks84: Толкова са смешни то не знае човек да се смее ли да плаче ли

masson: Срам!!!Един голям срам!!!!Просто не знам!

matisse: Без Бербатов и Черна гора ни е голям баир, не че с него сме нещо, но това в момента е жалка работа.

mladenov74: за да победим трябва да вкараме голове, но за съжаление нашите "звезди" не могат да уцелят вратата. Друго си е "Син Сити", там вече добре се представят.

sawall: След мача с Англия казах, че заради една загуба, още повече от Англия, не може да се прави трагедия. Но след една толкова тъпа и безсилна игра срещу Черна Гора, да трагедия си е. Поздравления на Мартин, който не се предаде почти до края, и честит ви нов треньор. Илиян Илиев? Стоичков? Кой е добър треньор в България? Пената според мен да върнат, той не знам какво ще направи, но да го върнат и да го оставят 3-4 години независимо от резултатите. Който и да е, ТОЙ да работи, а не да му редят отбора, Михайлов, беше идол на нацията, какво си станал???

sfeborg: По-слаб отбор в историята на българския футбол не е имало никога. Аз съм на 36 години и съм гледал какво ли не но, по-голям травестит на вратата никога не е имало. Крайно време е цялото крадливо БФС да си ходи и да се избере на ново треньор и ръководство. Не разбирам и защо мъчи цял мач Мартин Петров след като е контузен.Имаше избор да пусне Мицански а не повика и Иво Иванов от Левски, който откровено казано е далеч по-добра форма от Илиян Стоянов. Илиян просто вече е бавен и неповратлив. Тук няма място за делене на цскари, левскари и други. Националния отбор трябва да бъде от най-добрите футболисти а не като сега роднини и трансферно интересни

mitkolosh: Не мъри, а БОБИ трябваше да застане пред камерата и да даде обяснение как така синът му НИКИ застана на вратата. Обезкуражава целия отбор с головете които пуска. Да си ходят и първия да е БОБИ,а не МЪРИ. НАСКО И ТОЙ НЯМА РАБОТА ТАМ.

btd67: Имам чувството, че баба ми по-сполучливо щеше да се рахожда по терена, хахааааааа - толкова сте жалки. Сега ми е адски любопитно как ще се самоизядете и ще се обвинявате взаимно кой бил виновен...

Huskey: Воля...това нямат тези куци коне, воля....За мен всеки обикновен фен, който е платил пари да гледа тези глупаци е не по-малко глупак от тях!! След мача Мъри ще си подаде оставката, мисля си че той поне има малко достойнство за разлика от Борислав Михайлов, който ще се скрие и ще продължава да налага некадърното си синче!!

DIO_FOREVER: Няма нужда да си футболен специалист, за да видиш как нещата просто не стават. Не мога да си обясня как в спортове, в които парите просто отсъстват постигаме успехи и за съжаление по новините те се подминават, защото трябва да се съобщи, че Мъри се бил разциврил, че Боби бил пръднал, а наште велики футболисти имали нужда от подкрепа. Подрекапта трябва да се извоюва, а не да се проси драги фенове на биад, най и там незнам си кви си още клубове и места. 0 раздаване 0 хъс 0 идея. Просто прекратете мизерстването си. Сбогом.

Отец Попеалушко: Все пак, реално погледнато това е успех! Само 1: 0. Предната седмица беше доста повече 4:0. Следващия мач ще бъде 0:0 , а по-следващия може и гол да вкараме. Успех пожелавам на националите следващите мачове. А на феновете по-малко емоции щото това е само един спорт и не си заслужава да се нервираме за глупости. Приятна вечер!

Макар и малко, има и такива, които все още вярват на Станимир Стоилов.

sakhee: Мъри е най-добрият български треньор за последното деситилетие. Той е най-малко виновният човек. Успех в следващия му отбор.

Има и фенове, които оставят настрана емоциите и сочат истинските проблеми на българския футбол.

slon: Цялата трагедия май идва от липсата на добре мотивирани юноши във вътрешното първенство.Трябва значи да се ограничи закупуването на чужденци,защото това само пълни гушите на Такива като Костадинов и компания.А нашите момчета не искат да се напрягат,защото така или иначе не могат да намерят място в елитните ни отбори а играят в Севлиево,Монтана и т.н. срещу собствените си отбори .И играят с голям хъс срещу тях за да докажат че са ги изгонили напразно,но това е само един мач.От там нататък те се отчайват,нямат мотивация и се отдават на дискотеки и на игри на дребно.

bashtata: В момента берем плодовете на управлението на футбола в последните 20 години.Купени не мачове а цели първенства,измислени шампиони,шампионска лига с баланс за Гинес,съдийски лобита и шуробаджанащина и какво ли още не.Хора в момента от футбола в България е изхвърлена почти половината.За справка ....футболни центрове като Rусе, Плевен, В.търново, Силистра, Видин, Свищов, са само географски понятия, а в недалечното минало от там излизаха футболисти като Балъков,Трифон Иванов, Анатоли Нанков, М.Миронов,...и т.н. Северна България я няма. Закриха футболните интернати и спортни училища, а тук идват да играят знайни и незнайни плажни футболисти от Бразилия, стари кримки от Румъния и юноши от Албания, Македония и Сърбия. Когато се взимат чужденци, се взимат за да вдигнат нивото на футбола и да са пример за идващото поколение...а какъв пример могат да са те. Най-доброто в момента (като школа) е Чавдар-Етрополе (смятай), а примера на батковците са чалга певиците (нищо лично, готини мадами) и чалга дискотеките. Не говоря за Мъри или който и да е,защото не се заблуждавайте...в сяко място различно от последните 2-е места в групата е ПОСТИЖЕНИЕ. За съжаление не виждам светлина в тунела(даже и насрещен влак липсва)

Nik_Levski: Няма какво да се коментира при този формат на Националния Отбор! Само ще дам пример: всички ние - Гражданите на Република България, работим своите професии и длъжности и ги заемаме след избор, конкурс, интервюта и мнооого перипетии! Ето защо хората облекли националната фланелка, с малки изключения разбира се, не осъзнават привилегията да РАБОТЯТ ЗА НАЦИОНАЛНИЯ ОТБОР И ЗА БЪЛГАРИЯ!!! ТОВА НЕ Е ДАР МОМЧЕТА ФУТБОЛИСТИ, НЕЗАВИСИМО НА КОГО СТЕ СИНОВЕ И ВНУЦИ!!!

Смятам, че Националният Отбор ще просперира едва когато всеки един, който е на терена или на скамейката е заслужил мястото си след сериозен избор, ПРОВЕРКА НА УМЕНИЯТА, ПСИХИЧЕСКА ПРИГОДНОСТ, МЪЖЕСТВО и пр. и пр., които са все качества за да носиш НАЦИОНАЛНАТА ФЛАНЕЛКА!!! ТАЗИ ИГРА Е ЗА ПОБЕДИТЕЛИ, А НЕ ЗА ПОБЕДЕНИ СЛЕД ПЪРВИЯ ПОЛУЧЕН ГОЛ!

Предлагам от сега нататък всеки треньор сериозно да се замисли за това... ако искаме да има БЪЛГАРСКИ НАЦИОНАЛЕН ОТБОР

Между другото... за колко ли секунди ИЛИЯН СТОЯНОВ взема 50 метра гладко бягане???

И накрая малко оптимизъм, който лъха от коментара на kiril106:

Е поне на волейбол ни бива ...
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: