Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Сър Алекс и "червени дяволи" засипват Бербо с похвали
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 20:35 / 23.01.2011Коментари (0)848
© Blagoevgrad24.bg
Добрите отзиви по адрес на Димитър Бербатов след хеттрика му срещу Бирмингам не спират. След като беше похвален от медиите, феновете и съперниците, сега дойде ред и на щаба на Манчестър Юнайтед да го засипе със заслужени похвали.

Според защитника на "червените дяволи" Джон О'Шей именно българинът е козът, който може да направи отбора му шампион. Ирландецът твърди, че това си личи от представянето му през сезона.
"Димитър е уникален футболист, невероятен талант. Просто трябва да му подаваме топката, защото със сигурност от десет положения ще реализира поне девет", не пести похвали О'Шей пред вестник "Гардиън".

Той отличи не само голмайсторските способности на българина, а и качеството му да работи за целия отбор.

"Някои от пасовете му в мача с Бирмингам към Рууни и Нани бяха невероятни. Всички в отбора знаем, че ако му доставим топката достатъчно добре, той ще създаде опасност. Дали сам ще я реализира, или ще подаде на съотборник - вече зависи от погледа му", добави О'Шей.

Добри думи за българина отново каза и мениджърът му сър Алекс Фъргюсън. Шотландецът го отличи веднага след мача, но и днес не спести похвали за него.

"Бербатов има специални качества и мисля, че ги използваме добре. Съотборниците му усещат това и все по-често играят с него. Виждаме как Димитър се реализира. Той се доближава до границата от 20 гола, което е фантастично", заяви Фърги.

Той даде българина и голмайсторските му способности като пример и за другия основен нападател Уейн Рууни. Английският национал не може да намери голмайсторската си форма през този сезон, както беше в минали години.

"Рууни също трябва да се стреми да стигне 20 гола този сезон. Ако имам двама нападатели с такова постижение, това е гаранция, че ще спечелим титлата", добави шотландецът.

Дуетът Рууни-Бербатов върши изключително добра работа и според бранителя Крис Смолинг. Той се радва, че двамата са толкова опасни, защото за него и съотборниците им в отбрана не остава много работа.

"Двамата се наслаждават на дуета си и създават много опасности, което за нас е добре. Берба е просто невероятен. Топката залепва за крака му и прави с нея точно това, което си е наумил", коментира младият бранител.

Ветеранът Райън Гигс също не пести добрите думи. "Бербатов заслужава всичкото това внимание този сезон. Той е просто невероятен", коментира уелсецът.



Източник: sportni.bg
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: