Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Сър Алекс смята да довърши Бербатов с италианска примка
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 21:45 / 16.07.2011Коментари (0)638
© Blagoevgrad24.bg
19-годишен италианец затегна трансферната примка около Димитър Бербатов! Това става ясно от днешния анализ на "Манчестър ивнинг нюз", посветен на ситуацията около Митко и конкуренцията като цяло в атаката на английския шампион.

По-специално внимание се обръща на Федерико Македа, блеснал в първата контрола на "червените дяволи" на американска земя. В нея Юнайтед победи с 4:1 Ню Инглънд Революшън, а Македа заби 2 попадения. Отбелязва се, че с това си представяне италианецът сериозно застрашава мястото на Бербатов на "Олд Трафорд".

Допълнително масло в огъня наля и мениджърът на манчестърци сър Алекс Фъргюсън, който засипа с похвали младия италианец: "Головите удари на Македа бяха от световна класа. Той е специален. Само на 19 години е, и ние имаме големи надежди за него". Интересно е че Съра продължава да залага на Македа, въпреки кошмарния му период под наем в Сампдория, където той дори стана съучастник в изпадането на "моряците".

Добрата игра на Македа допълнително засили спекулациите свързани с Бербатов, най-вече относно евентуален негов трансфер в посока Италия, Байерн (Мюнхен) или Валенсия. Сериозни признаци за бъдещата участ на Берба дава и Алекс Фъргюсън, който неведнъж е адмирирал таланта и на друг от конкурентите на Бербатов- Хавиер Ернандес, а наскоро удължи договора и на ветерана Майкъл Оуен. И докато Уейн Рууни изглежда непоклатим титуляр в нападението на шампионите, то за другото свободно място в атака се борят Бербатов, Ернандес, Оуен, Македа и Уелбек.

"Ще избирам от шестима нападатели, което по принцип не е лоша новина. Понякога обаче може да бъде проблемен момент, когато трябва да определям състава"- заявява Фърги. Той стига още по-далеч като казва, че в някои мачове за да разчупи схемата на игра дори би използвал като острие и новопривлеченият Ашли Йънг: "Неговите възможности са огромни- той може да играе като ляво крило, зад нападателите или дясно крило. Винаги е показвал, че може да центрира чудесно"
Така се очертава великолепна седморка в битка за титулярните места в Юнайтед. Кой ще оцелее, и дали това ще е Бербатов, предстои да разберем.

Васил Хаджийски

Източник: sportline.bg
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: