Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Головата суша на Бербатов роди слуховете за трансфер
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 00:05 / 23.11.2010Коментари (0)536
© Blagoevgrad24.bg
Головата суша на Димитър Бербатов и изваждането му от състава за мача с "Уигън" породи отново слухове около бъдещето на нападателя в "Манчестър Юнайтед". Бившият капитан на националния отбор не е помирисвал чуждата врата от хеттрика срещу "Ливърпул", очевидно не дава спокойствие на медиите на Острова.

Вчера се появи съобщение, че сър Алекс Фергюсън вече е решил да продаде Бербатов през зимата, за да финансира покупката на двама испанци от "Атлетик" (Билбао). Става въпрос за националите Фернандо Лоренте и Хави Мартинес. Собствениците от фамилията Глейзър обаче нямали да дадат достатъчно средства за покупката и заради това можело да се генерират 20 милиона евро от Бербатов.

В същото време пък италианската преса включи Бербо в списъка за селекция на торинския гранд "Ювентус". Там спешно търсели централен нападател от класа и били готови да дадат исканата от "Юнайтед" сума.

Мениджърът на Митко Емил Данчев е категоричен, че след като той не знае за такъв интерес, то става въпрос за поредната манипулация.

Бербатов е постоянно под обстрел след трансфера му за над 30 милиона лири в "Манчестър Юнайтед" и му се брои всеки удар към вратата.

Според вестник "Сън" Карло Анчелоти вече е готов с оставката си от "Челси" и Роман Абрамович търси по спешност нов треньор. Той вече се е консултирал с асоциацията на мениджърите, за да дискутира позицията си.

Анчелоти не бил толкова ядосан от загубата от "Бирмингам" с 0:1, а от изненадващото уволнение на помощника му Рей Уилкинс. Вместо него бе назначен нигериецът Майкъл Еменало, който не е известен дори в родината си.

Така стана ясно всичко, което се твърдеше за клуба в ерата "Абрамович". Треньорът всъщност е безгласна буква и всичко се решава на ниво управителен съвет и собственик, дори и селекцията на играчите. И в момента Анчелоти се води главен мениджър, а не треньор на лондонския гранд.

Източник: в. "24 часа"
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: