Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Бербатов се притеснявал от камерите като Скоулс
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:10 / 17.02.2011Коментари (0)871
© Blagoevgrad24.bg
Димитър Бербатов се оприличи на Пол Скоулс по отношение на медиите. Халфът на "Манчестър Юнайтед" е прословут с това, че рядко дава интервюта, а след мач обикновено се крие от камерите.

"Наистина много си приличаме в това отношение. Знам, че всички изведнъж започнахте да се интересувате от мен заради головете, които вкарвам, но честно казано, предпочитам да остана настрани", допълни Митко в едно от редките си интервюта.

Той отново направил изричната уговорка, че няма да говори за лични въпроси. Така предпазвал Елена и дъщеря си от непрекъснато внимание. "Те са много ценни за мен, но лично за мен. Няма защо да излизат под светлината на прожекторите", допълва Бербатов.

Според звездата на "Челси" Франк Лампард силният сезон на Бербатов е в основата на успехите на "Манчестър Юнайтед". "Те побеждават заради своята сплотеност. Не блестят с нищо повече от нас. Но са невероятни заедно, като юмрук са. А Бербатов освен че вкарва, той и създава", казва Лампард в интервю. "В крайна сметка обаче ние не сме загубили шансовете си и ще се борим докрай", допълва Лампард.

"Да отразявам ударите на Бербатов и Руни е просто нещо невероятно. Няма такова чувство", заяви пък младият вратар на "Гримзби" Роб Пит, който бе на проби в "Манчестър Юнайтед". Пит е едва на 17 години, но вече хвана окото на специалистите в Манчестър.

"Всички бяха невероятни към мен. Отнасяха се все едно съм част от отбора. Дори да не отида там, със сигурност ще помня това цял живот", допълва младият вратар.

Българският младок Димитър Николов пък очаква в най-скоро време "Нотингам Форест" да направи оферта за него. Той се представил впечатляващо на пробите, за които "24 часа" първи писа. Вратарят на "Чавдар" (Етрополе) миналата година бе гледан и от "Манчестър Юнайтед". Той и Алеко Алеков се прибраха от Англия и се включиха в подготовката на школата на Христо Стоичков.

Източник: в. "24 часа"
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: