Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Благоевград
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Други
Кино и филми
Културни
Личности
Музика
Кулинарни
“Отвлеченият" брат на Д. Бербатов - Асен, разпуска със съпругата си Мими на морето
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 23:16 / 31.07.2010Коментари (0)1381
© Blagoevgrad24.bg
"Отвлеченият" брат на футболиста от "Манчестър Юнайтед", благоевградчанина Димитър Бербатов - Асен, и съпругата му Мими почиват в луксозната 5-звездна вила "Мария - Ревас" в Слънчев бряг, установи репортерско проучване на "Струма" по настояване на читатели. Тъпата и невярна публикация в английския вестник "Сън", в която се твърдеше, че Асен Бербатов е отвлечен, бе разпространена по всички агенции и медии и вдигна на крак полицията в търсене на "изчезналия" Асен.

Популярното благоевградско семейство от няколко дни разпуска в "Мария - Ревас" и Асен и Мими са настанени в двойна стая с пакет от 7 нощувки на цена 156 лева на вечер, от които една е безплатна. В цената на пакета се включва закуска и туристически такси. Бербатови заминали за Черноморието в средата на миналата седмица.

Вчера следобед потърсихме Мими Бербатова на телефона на рецепцията във вилата, оттам направиха опит да прехвърлят обаждането в стаята на семейството, но се оказа, че те са на плаж. Рецепционистките отказаха да съобщят в каква точно стая са настанени Асен и съпругата му. Бербатови почиват с приятели от Благоевград в Слънчев бряг, който е предпочитан от благоевградчани и всяка година през втората половина на юли и началото на август десетки местни се изнасят за атрактивния курорт. Вила "Мария - Ревас е луксозно място за отдих, тя разполага с всички удобства, намира се близо до плажа, има модерен СПА комплекс, басейн, луксозни стаи и модерен ресторант, но не предлага услугата "Ол инклузив", казаха от туроператорска фирма в курорта. Благоевградчани, които почиват в Слънчев бряг, когато научили за разпространения слух за "отвличането", се обадиха в редакцията, че семейство Бербатови разпуска в съседните на хотела дискотеки и се весели с приятели, както се полага по време на годишен отпуск.

Както вестник "Струма" първи съобщи, през април антимафиоти щурмуваха апартамента на семейство Асен и Мими Бербатови в кооперация на улица "Васил Мечкуевски" в Благоевград. Целта на акцията бе търсене на улики, свързани с източване на кредитни карти. До прокурорския обиск се стигнало, след като по разследване на банкови обири чрез фалшиви кредитни карти антимафиотите се натъкнали на посттерминал с регистрация на фирмата за търговия с дрехи, собственост на младото семейство Бербатови. Всички в областния център знаят, че Мими Бербатова държеше магазин за дрехи в центъра, но бизнесът им се провали и те затвориха. Впоследствие банка даде Асен Бербатов на съд за неизплатени задължения, но дългът от 3854 лв. бе бързо погасен и делото бе прекратено.

Източник: в. "Струма"

Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016 »
23.07.2012 »
20.05.2012 »
04.04.2012 »
23.02.2012 »
04.01.2012 »
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
ИЗПРАТИ НОВИНА
Актуални теми
Евроизбори 2024
България се отказва от дерогацията за внос на руски петрол
Застреляха Алексей Петров
Обвиниха Лена Бориславова във фалшификация на документи
Парламентарни избори 2024
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Благоевград и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Статистика: