Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Христо Бонев ще пробва да върне Бербатов в национала
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:16 / 11.10.2010Коментари (11)637
© Blagoevgrad24.bg
Мениджърът на Локомотив Пловдив Христо Бонев ще се срещне с Димитър Бербатов и ще направи опит да го убеди да се върне в националния отбор. Зума е в добри отношения с Бербатов, като на няколко пъти се е изказвал положително за него и дори го поздрави в писмо, след като нападателят на Манчестър Юнайтед подобри рекорда му по голове в националния отбор.

Бонев ще се опита да уговори среща с Бербатов след около месец, на 2 ноември, когато е срещата от Шампионската лига между турския Бурса и Манчестър Юнайтед.
Още по темата: общо новини по темата: 402
08.06.2016
23.07.2012
20.05.2012
04.04.2012
23.02.2012
04.01.2012
предишна страница [ 1/67 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
И за кво ще го връщаш ве Зуме той нали се отказа?
0
 
 
Браво на Зума за доброто намерение, дано да успее, но както по- доло сте писали и според мен Бербо няма да се върне в националният отбор докато плешивият е на "власт" в БФС !!!
-2
 
 
Зума е голям пловдивчанин и Българин,но мисля,че тази тема трябва да се забрави,на сила хубост не става а и Бербатов доказа ,че неможе да носи 2 дини под една мишница
+1
 
 
И да го върне-все тая!Като няма качествен материал покрай него и като има шуробаджанащина,ще е така!Вижте нивото на българския футбол!Всеки знае че сме гола-вода!Едно време отборите ни се представяха къде-къде по-добре!А сега какво?Излизат в Европа наперени а накрая като теглиш чертата,головата разлика е 17-1.Жалка картинка!И при това "шампиона"на България.Това ли е "шампионското"представяне?Такива са и играчите.Жив та*ак!Ако се направи един експеримент и да се вкарат играчи от"Б" а може и от"В"групите съм сигурен че ще се справят по-достойно.По-добре да не се връща момчето.Накрая пак него ще изкарат виновен че не е могъл да добута националния ни отбор дори до баражи.Пълни кретени!
+2
 
 
Бербо, не се прави на ощипана мома! Нито Лечков, нито Михайлов, нито който и да е друг, са по-големи от България! Върни се, играй и ни радвай! Макар че не си играл в Италия, ще ти цитирам една италианска максима: Segui il tuo corso e lascia dir la gente! - Следвай своя път и остави хората да си говорят!
+13
 
 
Докато плешивкото Лечков е в БФС,няма да се върне.
Пея песен за лубимия си отбор
на 11.10.2010 г.
+11
 
 
Бербатов си е много прав и аз на негово място ще се махна.Плуеха го а сега като видяха че играе добре в Англия и веднага оп айде пак да се върне за кво като няма бъдеще тук най пак да го напсуват
+10
 
 
ЗУМЕ И БЕРБА ДА СЕ ВЪРНЕ ПАК НЯМА ДА СЕ КЛАСИРАМЕ С ТВА БАДЖАНАшКО ОТБОРчЕ ТВА БФС ТРЯ СЕ ИЗКОРМИ ОТ -ДО
+5
 
 
Стига сте тормозили момчето. Кате не иска - не иска.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: