Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Нещастно! Пак гол с глава в 93-ата минута прекърши България!
Автор: Стойчо Генов 17:57 / 06.09.2020Коментари (12)518
© UEFA
България загуби злощастно от Уелс с 0:1 във втория си мач от Дивизия "В", Група 4 на турнира Лигата на нациите. Двубоят се игра на стадион "Кардиф Сити".

По този начин нашите останаха с актив от 1 точка. Единственото попадение падна в 93-ата минута, също като в предишния мач с Ирландия. Отново удар с глава ни прекърши, този път автор бе 19-годишният защитник на Ливърпул Уйлямс.

Възпитаниците на селекционера Георги Дерменджиев нямаха особено много положения в срещата. Първото по-сериозно бе в 25-ата минута, когато Тодор  Неделев подаде към Галин Иванов и той проби по лявото крило. Последва шут към далечния ъгъл, но защитник на Уелс изби в корнер. След неговото изпълнение българите имаха претенции за дузпа, след като Кристиан Димитров бе задържан с ръце, но реферът даде знак играта на продължи.

След почивката нашите приеха играта в собствената си половина и предимно се защитаваха.

Четвърт час преди края Дейвид Брукс бе оставен свободен отляво в наказателното ни поле и отправи бомбен шут, при който топката срещна сглобката на вратата зад Георги Георгиев.

България игра в състав:

Георги Георгиев, Сисиньо, Кристиан Димитров, Антон Недялков, Иван Горанов, Георги Костадинов, Янис Карабельов, Бирсент Карагарен, Божидар Краев (61- Димитър Илиев), Тодор Неделев (82- Филип Кръстев), Галин Иванов (70- Спас Делев).
Още по темата: общо новини по темата: 350
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Митко Талибанчето игра ли? Аааа, няма декларация все още, значи е играл?
+3
 
 
Да допуснеш във втори пореден мач гол в добавено време, вкаран с глава по един и същи начин, не говори изобщо добре за треньорския щаб. Човек не трябва да е с треньорски лиценз, за да знае, че британските отбори се хвърлят в последните минути и разчитат на изсипани топки за глава. Стилът на игра основно прилича на съветски отбор от началото на 90-те с успоредни пасове и връщане към крайната защита и вратаря.
+1
 
 
Винаги когато сменят Тошко и ни вкарват гол. Факт!
Здравейте! На 03,08,2019г. в темата ви "Ботев повеждаше два пъти срещу Етър, но не успя да стигне до победа", някакъв е влязъл в моя профил и е писал с моя ник baionzi. Дали може да го блокирате? Благодаря!
на 06.09.2020 г.
0
 
 
Карагерен защо въобще го пусна , то нищо не игра това нащо момче. Митко казал на Шубата ,чи повичи няма да носи сакове и той го пусна 10 минути иначи другия път няма да носе саковете .саде Локо с двама национали
-2
 
 
Тоя треньор не разбра ли че трябва да извика и по високи защитници или да наблягат на тренировка такива положения два мача се загуби с голове от глава
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: