Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Националният отбор - без краката на Божинов, ръцете на Михайлов и дупето на Николета
Автор: Любомир Минчев 15:24 / 28.01.2021Коментари (2)499
©
От националния ни отбор по футбол не идват никакви новини. Логично е, период на ослушване, има нов селекционер. Всъщност, това е новината. Ясен Петров иска да запали искра, от която да лумне огън. Но преди това трябва да е наясно какви ще са новините, когато поеме сериозно управлението на отбора.

Важно е, тъй като преди време най-впечатляващата новина от лагера на националите беше, че Валери Божинов и Николай Михайлов спят в една стая, след като са били с едни и същи жени – Николета и Алисия. Според имиджмейкърите това означавало единство в отбора и било много хубаво преди важния мач – трябваше да играем с Италия. Тогава всичко беше в краката на Божинов, ръцете на Михайлов и дупето на Николета.

А Божинов го бяха извикали, за да видим дали изобщо е играл футбол. Имаше съмнения, че от дупета пред очите си трудно е виждал топката. А и Николета го беше срязала: "Все още стискам здраво съдбата си и животът ми ще продължи да бъде розов и без Божинов“.

Сега върви една реклама, в която Божинов бие дузпа на Михайлов, а Николета се тръшка от напрежение на дивана в хола. Ако трябваше да играем важен мач и тримата имаха общо с него, щяха да ни натякват сцената като символ на единството.

Въпросът сега е какви новини ще се чуят от Ясен Петров и около него. Ако съдбата на националния отбор зависи  от ново чалга поколение, той няма никаква съдба. Подобни сцени - за единството между ръце, крака и дупета съвсем ще пратят отбора в отвъдното.

Първата сериозна новина трябва да е за ръцете на Михайлов. За краката на Божинов вече е ясно. А Николета винаги е актуална – никой няма против да е на дивана.
Още по темата: общо новини по темата: 350
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
на 28.01.2021 г.
0
 
 
Голяма загуба.Три дни траур.
0
 
 
Майна даваш густо с коментарите си по актуалните теми и за политици и за чалгарите.Сега дали тъпоъгълниците ще те разберат това е друго нещо
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: