Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Лагербак: Българите лежат по терена и бавят играта, това е в тяхното ДНК
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 13:33 / 15.10.2018Коментари (3)1101
© БФС
Треньорът на Норвегия Ларс Лагербак се изказа доста негативно, коментирайки играта на българския национален отбор в турнира Лига на нациите. Както е известно, нашите гостуват във вторник вечерта на норвежците, а двубоят в София завърши 1:0 за България.

"След като те ни поведоха с 1:0 в София, видяхме нещо съвсем различно от футбола. Българските играчи се хвърляха и лежаха на терена, бавеха времето по всякакъв възможен начин, опитваха се да влияят на съдията. Това поведение е в тяхното ДНК", заяви Лагербак.

Той очаква подобно поведение на българите и в утрешния мач.

"Говорихме с играчите ми за това. Предупредих ги да не се влияят от поведението на съперника, а да се концентрират върху себе си. Казах им, че не трябва да правят нарушения и да получават жълти картони заради нерви", каза още Лагербак.

"Българите обичат да падат по терена. Това определено не е норвежкият начин. Искаме да спечелим, като покажем качествата си на терена, а не с бавене и лежане", каза пък бившият нападател на Литекс Бьорн Маарс Йонсен.
Още по темата: общо новини по темата: 350
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Е, то не може всички да са дърводелци като твоите дървосекачи!Било шведи, било норвежци - все тая, бягане, центриране и джаскане! Ние сме футболни артисти! Апропо, Ларсчо да ти кажа, откакто Ленарт Йохонсон не е президент на УЕФА твоите шведчета никакви ги няма.
0
 
 
Ако го каже това преди мач с Италия (ненадминати майстори в изкуството на симулацията), ще заслужава да му се обърне внимание. Или пък за някой като Ривалдо, когото като го уцелят в корема се държи за главата и то на световно пред 20+ камери на мача. Така казано по адрес на България е просто празнословие и издава страх.
0
 
 
Оооо това нищо не е. Говори така, защото не се е сблъскал с бюрокращината ни. Да види пътните полицай как дремят в патрулките без камери, без нищо. Да се опита да си регистрира МПС в КАТ и още и още ...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: