Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Борисов: Могат да се отделят стотина милиона за едно кокетно ново стадионче
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 11:38 / 11.09.2018Коментари (7)1824
©
Премиерът на България Бойко Борисов дойде на посещение във Варна. Заедно с министъра на спорта Красен Кралев и кметът на Варна Иван Портних, той посети ремонтираната зала "Конгресна" в ДКС. Премиерът използва да се срещне и с играчите от националния отбор по волейбол, които по това време провеждаха своята тренировка, предаде репортер на Varna24.bg

"Днес темата е спорт. Виждате, че направихме зали в редица градове. В Пловдив и София дори нямаше читави зали, сами виждате как е в момента. За Варна да не говорим, тази зала беше пред срутване. За нас е важно да направим залите, за да се чувстват добре всички, не е важно аз да присъствам. Много се радвах като гледах срещите по футбол със Словения и Норвегия. Мога да кажа, че ако продължат така и се класират, догодина може да им направим едно кокетно ново стадионче. Футболистите играят много сърцато, стотина милиона могат да се отделят за един нов стадион. Пак казвам днес темата е спорт и нова Математическа гимназия в Бургас, а Математическата гимназия на Варна ще стане и тя", каза Борисов.

"Ако позволяват разчетите, от следващата година ще вдигнем заплатите в бюджетния сектор с 10%, говорил съм за това с Горанов. Сами виждате, ако комунистите са на власт тогава започват дефицитите в бюджета.", сподели още премиерът.

Борисов отрече да се кандидатира за президент, след като такъв въпрос му бе зададен от журналист.
Още по темата: общо новини по темата: 350
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
За 1 седмица трима души си отидоха,заради безхаберието на тоя дебил. Стотици още имат нужда от животоспасяващи операции и лекарства, но по-важно е да даде 100 милиона за да може да има празен стадион, на който ритат някакви негодни футболисти. Това не е общество, и ние не сме хора, щом търпим тази гнус.
Aнонимен
на 13.09.2018 г.
-1
 
 
Днес темата е спорт а ще дойде ли ден в който темата ще бъде справяне с корупцията и подобряване на живота на българите. И най вече на поколението изградило всичко това които вие в последните 30 години разграбихте.
Aнонимен
на 11.09.2018 г.
0
 
 
Да види около спортна зала улицата колко е разкопана и как цели квартал прилича на развалина А не само да се здрависва и да вижда лъскавото.
+2
 
 
Какво стадионче почвайте да отделяте за детски спорт....иначе ще пълните болниците и стадиончетата с наркомани... За 100 милиона- 100 игрища за децата направете!
Aнонимен
на 11.09.2018 г.
+1
 
 
първо да се финансират бидета за всички бургазлии. Тогава може нещо за Варна.
+1
 
 
Или пък да ги отделим за магистрала Хемус, че доста стадиончета има вече.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: