Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Балъков пое националния тим и отсече: Ще има много изненади!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 16:09 / 14.05.2019Коментари (0)921
© БГНЕС
Красимир Балъков бе представен официално като новия селекционер на националния отбор по футбол на България. Лично президентът на БФС Борислав Михайлов връчи фланелка с №20 на героя от САЩ'94. Договорът на специалиста е до ноември 2021 година.

Помощници на Красимир Балъков ще бъдат Станислав Генчев и Йончо Арсов, треньор на вратарите ще е Калоян Чакъров, а като анализатор ще работи Иван Славов.

"Стъпвам здраво на една добра основа, оставена от Петър Хубчев и ще направим всичко възможно да класираме отбора на европейско първенство. Може би ще има изненади. Нормално е да има нови виждания и идеи с идването на нов треньор. Едната изненада е, че ще вземем около 28 футболисти. Имаме проблеми с някои опитни футболисти. Поради тази причина ще вземем повече играчи. На този лагер ще има повече футболисти, отколкото са викани нормално", заяви новият национален селекционер.

"Имаме един единствен приоритет и това е да се подготвим по най-добрия начин за мачовете с Чехия и Косово. Имаме шест-седем дни, в които можем да възстановим футболистите. Щеше да е по-лесно за мен, ако започвах квалификациите. Психически футболистите са поизморени. Трябва да направим един сплотен екип, който знае защо излиза на терена", допълни още Красимир Балъков.

Борислав Михайлов пък призна, че бившият вече селекционер Петър Хубчев е бил раздвоен, защото има оферта от клубен отбор и в крайна сметка е решил да напусне.

"Благодаря на човека, който се съгласи да поеме националния отбор, толкова скоро до мачовете с Чехия и Косово. Това означава много за мен, че се съгласи. Надявам се да има късмет и да успее да класира отбора. Това е Красимир Балъков. С 20 номер беше в идеалния отбор на света. 2020 е Европейското първенство, надявам се да класира отбора. Няма обидени, но не ми се коментира миналото, а гледаме към бъдещето с Красимир Балъков", каза Михайлов.
Още по темата: общо новини по темата: 350
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: