Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Извънредно: Боби Михайлов все пак подаде оставка!
Автор: Стойчо Генов 16:03 / 15.10.2019Коментари (14)743
© Blagoevgrad24.bg
Президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов все пак подаде оставка. 

Тя му беше поискана от премиера Бойко Борисов след мача срещу Англия, в който българските национали понесоха тежка загуба, а срещата беше белязана и от расистки скандирания от трибуните.

Първоначалната информация от БФС беше, че Михайлов ще изчака заседанието на Изпълкома в петък и едва тогава ще говори по темата.

"Днес президентът на Българския футболен съюз Борислав Михайлов подаде оставка, която ще бъде представена пред членовете на Изпълнителния комитет на заседанието в петък. Позицията му е следствие от създалото се напрежение в последните дни; обстановка, която е в ущърб на българския футбол и на Българския футболен съюз.

След дългите години, прекарани на поста, и с множеството си контакти на високо международно ниво, г-н Михайлов изразява категоричната си готовност да продължава да помага за развитието на българския футбол по всякакъв начин", се казва в официалното съобщение на БФС.
Още по темата: общо новини по темата: 350
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
+1
 
 
А другия ,доказал се некадърник като треньор,кога ще подаде оставка?Сигурно чакат Б.Борисов да им се обажда лично .Всички ръководни кадри от БФСто трябва да си тръгнат по живо,по здраво,иначе само с уставната на перукан нищо няма да се подобри в БГ футбола.Интересно ми е къде е онзи защитник на четвъртите в света,като ги вижда че са пълни некадърници като ръководители.
0
 
 
То хубаео, ама защо чак сега и точно след снощните изцепки и резил? Изведнъж ГДБОП, арести...все едно случайно, точно днес се е случило всичко?С тези действия проблемите във футбола ни едва ли ще се решат?! Без радикални промени от страна на дуржавата относно базите на клубовете и привличане на инвеститори, нищо няма да се промени! Сега ще назначат нова перука и пак постарому! Рибата се вмирисва ткъм главата. Главата в случая е държавата... Кой вярва, че Бойко не е знаел нищо и го е научил чак днес?...
на 15.10.2019 г.
0
 
 
Защо Боби категорично отказа да подава оставка а два часа след това я депозира? Ако мислите,че е защото изтрезнява по обед значи вие сте пияни. Дали пък не е заради проверките из канцелариите на БФС! Дали богът слънце не задейства механизъм да изкара кирливи ризи от авгиевите обори за които знае и с които държи всеки престъпник в тази държава? Проядена е от корупция държавата от най-високо до най-ниско ниво и можеш да си живееш царски стига да не правиш две съдбоностни грешки.1-да помислиш че златната тиква не те вижда и можеш да действаш без него и на своя глава. 2. Дори да си праведен към бога,какъвто беше Боби,да се изложиш независимо дали си виновен точно преди избори! Неможе да има недоволни крепостни селяни точно преди изборите,това се наказва Боби!
0
 
 
Не е въпроса само в перуката. Въпроса е и в групата и обкръжението,в целият изпълком и комисиите.Един малък пример,незначителен-как искаме да имаме футбол и развитие,като го няма кварталният и ученическият футбол.И искаме в един град като Пловдив да тренират 200 деца и чакаме таланти. В аматъорският футбол играят 90% пенсионери на 40-45 години и чакаме от там да дойде талант? Преди 15-тина години четох,че в един водещ в Европа клуб,са правили подбор само за една възрастова група и са се явили повече от 300 деца.
+10
 
 
Оставката не тоя боклук е нещо положително, безспорно положително. Но това не решава нито един проблем в подобието на футбол у нас. Докато има гелове, венцидебелаковци и сходна сган, положението няма да се промени. Единствената надежда е да се реже до кокал, което няма да стане, докато едни хора взимат едни пари.
+8
 
 
днес е празник за България...,косата си отиде....,
+8
 
 
.....ПЛАЧА....,ПЛАЧА ОТ РАДОСТ БРАТЯ.....ЛИКУВАЙ ТЕ,РАДВАЙ ТЕ СЕ.....,ПЕРУКАТА Е ААААУТ!!....
на 15.10.2019 г.
+6
 
 
И какво сега да очакваме Лечков на негово място. Както казва един колега от едно малко зло , към по-голямо такова...
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: