Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
И Господ обърна гръб на палячовците в БФС
Автор: Георги Кирилов 11:41 / 09.10.2020Коментари (39)493
© Plovdiv24.bg
Българският народ изживя поредния си футболен срам снощи. "Националите" ни (умишлено в кавички, защото мнозинството от тези футболисти не може да са представители на нацията ни) бяха унижени насред празния за пореден път (нищо общо с пандемията) стадион в София. Стадионът също отдавна е един паметник на соца и е обидно да бъде наричан национален.

В "столицата" ни дойде един изключително слаб отбор на Унгария, отбор със свалени гащи, който се надяваше на чудо да стигне до дузпите. Любезните домакини обаче бяха селектирали отбор от манекенки, които предпочитат да им го вкарват, отколкото те да го вкарват. Голове имаме в предвид, да не би някой да си помисли, напълно логично, нещо друго.

Отборът бе селектиран, поне на документи, от главния палячо Георги Дерменджиев. Ако този човек имаше поне капка достойнство в себе си, още като му подадоха в ръцете стартовия състав (а очевидно и смените), трябваше да го скъса и да си подаде оставката, но той е палячо, смешник и бездушник и реши да го покаже на цяла Европа.

Няма друго обяснение защо оставяш нападателите във форма, бележещи из цяла Европа, на пейката, или дори не ги викаш в групата, за да пуснеш "стрелци", дето този сезон не са уцелили врата в Първа лига, третия вратар на "шампионите", футболист на отбор с 1 точка от началото на сезона в "А" група и още и още подобна сволоч.

Отборът ни не игра чак толкова лошо, резултатът със сигурност не е реален. На терена имаше футболисти, които се раздадоха, такива, които заслужаваха мястото си там и правото да носят герба на гърдите си, но не може с 5-6 човека, които стават и още толкова пуснати с надеждата да бъдат продаде в трета дивизия на Турция, да спечелиш решителен плейоф. Защото колкото и добре да играеш, отпред трябва да има някой, който може да го вкарва, а не примадони с меки... глезени.

Съдията също ни поряза, очевидно бе, като не говорим само за дузпите. Един елитен съдия зная как да подпира даден отбор в тънките моменти. Този даже не си правеше труда да не му личи. Сякаш ни изкрещя в лицата: Футболът ви се управлява от палячовци, които никой не уважава, затова ще се гаврим с вас, както си искаме, насред хола ви!

Късметът и Господ също обърнаха гръб на палячовците ни в този мач и сякаш това изглеждаше най-логичното и закономерно нещо на света!

Днес пак започват наново да ни залъгват след унижението: Ще подмладяваме отбора, ще викаме само перспективни играчи. Все глупости, които сме чували многократно. 

В националния отбор трябва да играя хората в най-добра форма в момента. Затова се нарича чичо Гошо селекционер, а не треньор, ама на прости хора какво да им обясняваш от коя страна се удря топката или как се управлява футболен съюз.
Още по темата: общо новини по темата: 350
11.10.2021
09.10.2021
07.10.2021
06.10.2021
04.10.2021
27.09.2021
предишна страница [ 1/59 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Смешник ! Само от лайногорец пуска хора !! Митко Илиев ще вкараше барем гол ! Абе вънка тоя помяр !!
+2
 
 
А вие от цска да не сте с два чифта та*аци даите само ваши футболисти да играят в националния България да не е само цска има много подобри играчи от вас и одобри съдията ви крив домуса ви крив крушаски ви крив светът се върти околовас цска- литекс
0
 
 
10 000 лева взимат на мач на националния на човек нямаше нито един от ЦСКА с изключение на резервата който вкара и гола тия балерини титуляри не са вкарвали гол отпреди коронавируса ОСТАВКА НА КУКЛАТА НА ДОМУЗА
+1
 
 
Оная вмирисана, наркоманизирана мастия си мисли, че Българския национален отбор по футбол е задния двор на Антибиотика !!! Гелосан полупримате, това няма да продължава дълго !
0
 
 
Този кога е бил и на кого е бил сериозен треньор само поръчков на лаиногорец в Левски какво направи безподкрепата на бфсто и гела нищо и го изгониха като наи големият некъдърник
-1
 
 
ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ ВНИМАНИЕ!!!!Б'АТ ГОШУ ТРИНЬОРА ТЪРСИ СПЕШНО ВОДЕН ПИСТОЛЕТ ДА СЕ УДАВИ ОТ СРАМ.ПОМАГАЙТЕ БРАТЯ БЪЛГАРИ.ТАКИВА ВЕЛИКИ ТРИНЬОРИ КАТО НЕГО СЕ РАЖДАТ ВЕДНЪЖ НА СТО МИЛИОНА ГОДИНИ.ПАЗЕТЕ Б'АТ ГОШУ ДРУГ КАТО НЕГО НЯМА ДА СЕ РОДИ СКОРО.БЪЛГАРСКАТА МАЙКА ЮНАЧНА Е РАЖДАЛА РАЖДАЛА КАКВИ ЛИ НЕ ЛЕВЕНТИ.Б'АТ ГОШУ ГИ СЛОЖИ ВСИЧКИ В МАЛКИЯТ СИ ДЖОБ.СМЕЛО Б'АТ ГОШО РЕДИ СЪСТАВА АМА ПОНЕ СЕ ОПИТАЙ ДА ЗАПОМНИШ ИМЕНАТА НА ПОНЕ 4-5 ЧОВЕКА.ЗАБРАВИХА ДА МУ ВЗЕМАТ ПАНПЕРСИ ВЧЕРА И ТОЙ ТАКА СЕ ОСРА,ЧЕ ДОРИ ВЕЛИКИЯТ БУБКА НЕЩЕ ДА УСПЕЕ ДА ПРЕСКОЧИ ЛАЙНАТА КОИТО Б'АТ ГОШИ ИЗСРА.ГОЛЯМ ТРЕНЬОР ГОЛЯМО НЕДОРАЗУМЕНИЕ И ПРИРОДНО БЕДСТВИЕ.ПРОСТАТАТА ГО АЛАРМИРА И ОБЪРКА МАЛКУ СЪСТАВА .
+1
 
 
Жалко,но много незаслужени плюнки по момчетата.Според мен,се сбърка в стартовия състав,но явно ,че слаба преценка за качествата на някои футболисти.Имаше желание за игра,което е много важно.Лошото е,че се допуснаха отново груби индивидуални грешки.
+2
 
 
От година на година ставаме световно известни!!!! ХАХА..... Незнам защо, ама тъй тъй нищо няма да направят, защо не пуска поне деца и юноши.... Поне за 20 години 3-4 можеха да станат..... И сега ще си позволя да ви напиша един състав, който според мен ще пада само с до 1 гол разлика:)))) продадохме поне няколко играча в Белгия и ги забравихме..... Та ето и състава..... 1. Луков - локо Пловдив 2. Велковски от Белгия 3. Антов - цска (незнам 1 или 2) 4.Недялков - от Киро Гела 5. Може би ДИМИТРОВ - ХЪРВАТИЯ 6.Янков - Киро.... Поне е малък на години 7. Минчев - от Морето, сега незнам къде е... Май Спарта Прага 8. Неделев - горе долу става 9. Илиев - малкия талант на Ботев Пловдив 10. Филип Кръстев -Слабия.. Да има и мангу 11. Йомов - цска ТРЕНЕР..... АЛИСИЯ И НИКОЛЕТА... МОЖЕ И НОВАТА ГРОЗАЛИЯ ЖАНЕТ ОТ ФЕРМАТА....
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: