Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
Цецо Соколов: Доказали сме, че можем да побеждаваме класни отбори!
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 17:07 / 07.08.2019Коментари (0)697
© Blagoevgrad24.bg
Цветан Соколов обяви, че в националния отбор по волейбол цари позитивизъм преди олимпийската квалификация във Варна, а "лъвовете" са с нагласа да излизат и в трите мача за битка до последно, за да преследват голямата обща цел - квота за игрите в Токио.

"Трябва да се раздадем на максимума срещу Египет, Пуерто Рико и Бразилия. Очаквам да се получат хубави мачове, но най-вече очаквам победи. Очаквам да играем добре като отбор, да играем на доста високо ниво, защото в последните дни тренираме наистина доста добре, изпълняваме поставените задачи от треньора и играем доста приличен волейбол. Положително сме настроени.

Това, че сме домакини в олимпийската квалификация, ще помогне страшно много, още повече, че сме тук, във Варна. Надявам се много хора да дойдат и да ни подкрепят, защото сме доказали неведнъж, че можем да играем много силно и да побеждаваме доста класни отбори тук, в Морската ни столица. Усещането, когато чувам скандирането на името си от трибуните тук, е невероятно. Идва ти да настръхнеш. Разбира се, това е и едно голямо бреме, защото ти се стараеш да не разочароваш тези хора, че те могат да разчитат на теб. Това е една тежест, която се радвам да нося, защото това означава, че хората разчитат на мен, че вярват, че мога да помогна. Надявам се да го направя този път", заяви Цветан Соколов.

"След победите над Бразилия с 3:1 през 2017 г. и 3:2 през 2018 г. отново в Двореца на културата и спорта във Варна, сега предстои изключително важната битка през 2019-а. "Да се надяваме да се повтори един от тези два резултата. Но преди това имаме други два съперника, върху които да се концентрираме, а не да мислим за третия мач. Затова предлагам на абсолютно всички да мислим мач след мач, да се раздаваме и всеки мач да го играем "като за последно", защото всеки мач е важен за нас", каза още Цветан Соколов.

На 9 август България играе срещу Египет. На 10 август е мачът срещу Пуерто Рико. На 11 август е битката с Бразилия. Българските мачове са от 20.30 часа, а първите срещи в трите дни дават 17.30 часа.

Билетите за олимпийската квалификация са в продажба на ticketportal.bg, на касата на Двореца на културата и спорта и на касата на Летния театър във Варна. Пропуските са на изключително изгодни цени, започващи от 25 лева за пакетен билет за трите дни и общо шестте мача от турнира и от 10 лева за дневен билет.
Още по темата: общо новини по темата: 211
14.10.2022
27.09.2022
13.09.2022
10.09.2022
28.08.2022
26.08.2022
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: