Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (2) | Вчера (0)
Волейболни отбори от световен ранг избраха известен СПА хотел край Пловдив
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 15:45 / 18.06.2019Коментари (0)791
Пловдив ще има огромната чест да приеме домакинство от петия уикенд на Волейболната лига на нациите. От 28 до 30 юни 2019 г. в зала "Колодрума" мъжкият национален отбор на България ще мери сили с изключително трудни съперници - отборите на САЩ, Сърбия и Иран. Състезанието е част от последния кръг от груповата фаза на Волейболната лига на нациите за 2019 година.

Волейболът е и един от най-успешните ни колективни спортове в историята. Мъжкият национален отбор по волейбол на България по традиция е сред факторите в световен мащаб, а славната му история е дълга. Отборът е участвал 8 пъти на Олимпийски игри и носител на сребърен медал от най-големия спортен форум. България е и световен вицешампион и е извоювал още четири бронзови медала от световни първенства. Има също толкова призове – сребърен и четири бронзови медала, и от европейски първенства.

В момента България, начело със завърналия се като старши треньор Силвано Пранди, поставя основите за нови големи успехи. Първата голяма цел е класиране на Олимпийските игри в Токио през 2020 г. Като последният сериозен официален тест преди олимпийската квалификация през август е именно турнирът в Пловдив, за който се очаква да се събере голяма част от ядрото на националния ни отбор.

Мачовете от група 19 на Волейболната лига на нациите в Пловдив се очаква да бъдат сред най-интригуващите в редовната фаза от целия сезон. Изключително силният отбор на Иран в момента е лидер в класирането, има едва 7 загубени гейма за 9 мача и се превърна в топ фаворит за финалите на Лигата на нациите. Актуалните бронзови медалисти от САЩ ще бъдат и домакини на финалната фаза и се готвят за нови битки за медалите. Много силният отбор на Сърбия ще води до последно битка за попадане във финалната шестица, която ще определи тазгодишния шампион. А за публиката в Пловдив остава да се наслади на волейболното шоу, което ще предложат отборите от световен ранг между 28 и 30 юни.

Националните отбори на България, САЩ, Сърбия и Иран, както и техните ръководители, избраха да отседнат в луксозния четиризвезден хотел край Пловдив – Парк и СПА Хотел Марково. Гости на комплекса ще бъдат и представители на Международната федерация по волейбол (FIVB).

Хотелът се намира в непосредствена близост до Европейската столица на културата и в подножието на вдъхновяващата Родопа планина. Комплексът се превърна в любима дестинация, както на спортни делегации, така и за семейства, които искат да се насладят на релаксиращ престой сред природата. Park & SPA Hotel Markovo е и първи избор на повечето футболни отбори, които имат гостуване в Пловдив, преди техния мач.

Екипът и ръководството на Парк и СПА Хотел Марково пожелава успех на националния отбор на България по волейбол в предстоящите мачове!
Още по темата: общо новини по темата: 211
14.10.2022
27.09.2022
13.09.2022
10.09.2022
28.08.2022
26.08.2022
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Евдокия Попадинова е футболист №1 при дамите
Стилиян Петров получи награда за благотворителност
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: