Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (0)
България с престижен хикс в Одеса, три отменени попадения на Украйна
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:38 / 12.11.2021Коментари (2)350
©
Украйна и България завършиха наравно 1:1 в приятелска среща, която се игра в Одеса. Радослав Кирилов откри резултата в 35-ата минута, а Тарас Степаненко изравни в 79-ата минута.

Селекционерът Ясен Петров заложи в средата на терена на звездите на Левски - братята Цоневи. По двата фланга действаха Радослав Кирилов и Тодор Неделев, а атаката се водеше от Атанас Илиев и от Кирил Десподов, който днес празнува 25- ия си рожден ден.

В защитата си партнираха - Едисон Йорданов, Андреа Христов, Кристиян Димитров и Димитър Велковски, а под рамката на вратата с капитанската лента застана Николай Михайлов.

Мачът започна със сериозна опасност пред българската врата, но удара на Зинченко не намери очертанията на вратата. В осмата минута пред Зинченко се откри още една възможност да отбележи гол, но и този път той не успя да реализира.

Украинците атакуваха свирепо като на два пъти Зубков се размина с попадението. В 15-ата минута Довбик вкара топката в мрежата, но гола на Украйна беше отменен заради засада. Веднага след това Ясен Петров извърши първата си смяна - на мястото на Йорданов в игра влезе Иван Турицов.

В 25-ата минута Малиновский стреля неточно от фаул, а в 34-ата минута Ники Михайлов се намеси решително. На фона на показаното на терена и противно на логиката, както често се случва във футбола, България поведе в резултата. Радослав Кирилов реализира в 35-ата минута, след като овладя хубаво топката и от въздуха я прати в мрежата на домакините.

В 38-ата минута украинците сътвориха поредната си опасна акция, но този път Велковски се намеси героично пред голлинията, блокирайки голов удар на Артьом Довбик. Серията от пропуски пред българската врата продължи с неточен изстрел на Довбик.

След почивката на вратата на България застана дебютантът Светослав Вуцов, който на няколко пъти блесна с отлични намеси, а веднъж и гредата помогна на "лъвовете". Отговорът на България не закъсня , като Ради Кирилов бе близо до това да отбележи второто си попадение в мача. Кирил Десподов пък получи травма и напусна принудително терена, а в игра се появи Доминик Янков.В 55-ата минута домакините вкараха за втори път топката в нашата врата, но за втори път беше отсъдена засада. В 67- ата минута за трети път турската съдийска бригада отмени гол на домакините заради засада, което сериозно вбеси украинците.

Домакините дочакаха своя миг и успяха да изравнят в 80-ата минута, като дефанзифният халф Тарас Степаненко с майсторски шут изравни.

България: 13. Николай Михайлов (46 - 1. Светослав Вуцов), 12. Едисон Йорданов (14 - 22. Иван Туриов), 3. Андреа Христов, 5. Кристиан Димитров, 19. Димитър Велковски, 16. Радослав Цонев (60 - 18. Ивайло Чочев), 14. Борислав Цонев (68 - 7. Георги Костадинов), 8. Тодор Неделев, 10. Радослав Кирилов, 11. Кирил Десподов (68 - 6. Доминик Янков), 9. Атанас Илиев (46 - 17. Георги Минчев)

Селекционер: Ясен Петров
Още по темата: общо новини по темата: 211
14.10.2022
27.09.2022
13.09.2022
10.09.2022
28.08.2022
26.08.2022
предишна страница [ 1/36 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Абе защото украйнците не играха както трябва.Гледайте ги в следващия мач как ще мачкат.
0
 
 
А реално можеше да паднем с разгромен резултат. Добре, че беше контрола.
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Олександър Бабич: Показахме характера на Пирин
Пирин Благоевград изненада безгрешния Крумовград в края
Григор Димитров със сигурност се изкачва в световната ранглиста
Медведев направи услуга на Григор Димитров и е на финал на Индиън Уелс
Въпреки отпадането Григор Димитров е близо до ново изкачване в ранглистата
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: