Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Пирин и Банско в безголово реми, но "орлетата" остават втори
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 10:46 / 23.04.2015Коментари (0)744
©
ОФК Пирин направи погрешна стъпка в борбата за промоция в А група, която обаче се оказа без последствия за временното класиране в Б група, след като "орлетата" направиха 0:0 у дома с Банско, а преследвачът Локомотив Гр. Оряховица не успя да победи Добруджа като домакин и също завърши наравно - 1:1. Пиринци бяха по-активния отбор през по-голямата част от мача, но не успяха да реализират головите си положения.

Първата част започна вихрено за благоевградчани, които създадоха няколко опасни ситуации в рамките на няколко минути. Още във втората минута Башлиев влезе опасно в наказателното поле, центрира остро, но нападателите се разминаха с топката. 

В 6-та минута Тончев излезе на стрелкова позиция след хубава атака от ляво, но изстрелът му бе спасен, като в последвалото центриране след отбитата топка, двама души в зелено се разминаха с кълбото на голлинията. 

В 21-та минута Тошев намери топката от въздуха , но би неточно. Веднага след това бе и най-опасната ситуация за орлетата, като Благов стреля почти на празна врата, но притичал защитник отби в корнер. 

В 25-та минута гостите показаха зъби, като Бенгюзов пусна остра топка към Хазуров, но Костов внимаваше и спаси. Последва нов удар от въздуха на Тошев, но голмайсторът на Пирин отново пропусна. 

В 35-та минута Коцев стреля над вратата от добра позиция. Гостите изпуснаха най-чистото си положения в мача в 43-та минута, когато Илиев стреля от дузпата, но Костов спаси. 

През втората част пиринци излязоха мотивирано, но атаките им се разбиваха малко пред наказателното поле на банскалии. 

Спорна засада бе вдигната в 55-та минута, когато Тошев изскочи зад гърба на отбраната, но страничният рефер бе категоричен. Последваха минути на припряност в действията на орлетата, коти трудно достигаха до наказателното поле, въпреки че владееха повече топката. 

В 63-та минута Благов направи самостоятелен пробив и стреля, но Колев изби с върха на пръстите в корнер. Десет минути по-късно, след изпълнение на корнер Хаджииванов засече топката под гредата, но отново Колев изби.

Последваха удари на Златинов и Коцев, като последния се размина с кълбото в 44-та минута, когато оставаше почти на празна врата. 

В последните 6 мин на срещата футбол почти не се игра, след като при е една безобидна ситуация Хаджииванов бе изгонен. Съдията Буров помисли, че нападателят в зелено симулира за дузпа, като явно се видя, че той стана моментално, след като бе съборен при съприкосновение със защитник. Въпреки това реферът показа червен картон за втори жълт на влезлия като резерва състезател.

В следващата среща Пирин гостува на Добруджа, като мачът е в неделя от 17:00 в Добрич.

Още по темата: общо новини по темата: 125
02.07.2015
16.05.2015
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: