Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (2)
Пирин излезе втори след бой над Черноморец
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:21 / 15.04.2015Коментари (3)611
© Blagoevgrad24.bg
Черноморец регистрира поредна тежка загуба в битката си за оставане в професионалния футбол.

"Акулите" на Неделчо Матушев отстъпиха с 0:2 на Пирин Благоевград в мач от 22-ия междинен кръг на първенството в "Б" група, който се игра на стадион "Христо Ботев". Головете за домакините отбелязаха бившият играч на бургазлии Мартин Тошев в 27-ата минута и Димитър Благов в 48-ата.

Като цяло "орлетата" стояха по-добре на терена и владееха положението през повечето време. Футболистите на Неделчо Матушев от своя страна демонстрираха старание, но не успяха да реализират положенията си.

Николай Димитров имаше шанс да вкара още в 9-ата минута след центриране на Борислав Борисов, но нацели напречната греда. Капитанът Деян Христов също удари греда пет минути преди края на мача.

С победата "орлетата" изместиха от 2-ото място Локо ГО и вече имат актив от 46 точки. Лидер е Монтана с 56 пункта.

Още по темата: общо новини по темата: 125
02.07.2015
16.05.2015
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...
0
 
 
Най-добрият начин да отсееш истината от некомпетентността, заслепеността и пошлостта е като видиш крайният резултат. Много ясно си спомням още преди 4 даже 5 години как феновете на Нефтохимик (тогава с приятелски чувства) предупреждаваха черноморци, че клуба се точи и че се унищожава бургаския футбол като цяло, но биваха обвинявани, че ''завиждали'' на успехите на Черноморец. Сега Черноморец отива в небитието и няма да се завърне. За мен няма понятие ''отбора на Бургас'', защото Бургас за 1 век почти през цялото време е имал 2 отбора. Видя се обаче кой е по-обичания отбор и това безспорно е Нефтохимик, който ще го има в Б във В няма значение, ще го има. Нефтохимик е обичан, защото е еквивалент на Билбао в Испания. Феновете искат местни момчета от школата да се раздават колкото могат и да радват зрителите. Феновете на Нефтохимик нямат ултиматуми за купи, титли и т.н, иска се само едно - раздаване по терена. Аз лично си спомням десетки мачове, в които Нефтохимик е губил, но стадиона е бил пълен с доволни физиономии и след тази загуба отново се е пълнил. Жалко за Черноморец, но може би този отбор си заслужи съдбата със заслепените си малобройни фенове, които дори когато отбора гонеше участие в Лига Европа не можеха да напълнят на 1/3 стадиона. Жалко и тъжно но закономерно
Aнонимен
на 15.04.2015 г.
0
 
 
ЗАКРИВАй КОМЛУКА!!! дечо пуфо сача шопа велико близначките върбан цацата божо са Жени и Жалбаджии...ооооредяяяха зъбите на пуфо дееечо взеее си час за ортопед винаги ше газиме комлукаааа даааже и под името Бургаааас.... ШАРАНИ Ш'ВИ ПРЪСНИМ ХАЛКИТЕЕЕЕЕ
Коментарите са на публикуващите ги. Blagoevgrad24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
Вижте отново победата на Димитров над Алкарас в последния им двубой
Фаворит ли е Григор Димитров срещу Карлос Алкарас?
Григор Димитров се нареди до Рафаел Надал и Новак Джокович
Григор Димитров редом до Зверев и Циципас в нова класация
Англия се измъкна в края срещу Белгия в дъждовен Лондон
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: