Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Пирин записа важна победа срещу Локо ГО
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:39 / 22.03.2015Коментари (0)547
©
Пирин записа важна победа в домакинството си на Локомотив Горна Оряховица, след като победи с 2:0, като и двата гола станаха с помощта на защитник на железничарите. В един много нервен мач, пиринци успяха да стигнат до второто място, което дава право на участие в А група.

Първото полувреме започна двуостро, като още в 45 секунда гостите изскочиха на опасна позиция за удар, но шутът на Харизанов бе избит от Николов. 

В 9-та минута Иванов от Локомотив стреля от границата на наказателното поле, а топката профуча до гредата. В следващата атака Витанов стреля с глава опасно но пропусна. 

В 22-та минута Златинов стреля от фаул, но Рашков изби в корнер, от който произлезе най-опасното положение за орлетата през първата част, като отново Витанов бе най-съобразителен в наказателното поле, но ударът му с глава бе спасен. 

В 25-та минута гостите на свой ред пропуснаха изгодна възможност, като дори се наложи Благов да чисти от голлинията.

"Орлетата" натиснаха в началните минути на втората част, като заиграха доста по-агресивно. В 50-та минута Тунтев можеше да нанесе голов удар, но стреля неточно. Последваха нервни минути, в които двата тима се вкопчиха в битка в средата на терена, като преобладаваха основно твърдите единоборства. 

В 77-та минута на мача, централният защитник на Пирин Стилиян Николов направи отличен пробив по фланга, стреля по посока на вратата, топката леко се отклони от крака на Пенев и влетя във вратата на гостите за 1:0. 

Окрилените домакини матираха локомотивци веднага след подновяването на играта, когато Коцев изскочи по десния фланг, центрира остро и отново защитникът Пенев си отбеляза неспасяем автогол. 

До края на мача срещата се успокои и орлетата записаха важни три точки, които ги прати на втората позиция в класирането.

Състав на Пирин: Бахтарлиев, Башлиев, Николов, Тунтев, Сандев, Попев, Витанов, Благов, Тасев, Златинов и Тончев. След почивката в игра влязоха Коцев, Хаджииванов и Тошев.
Още по темата: общо новини по темата: 125
02.07.2015
16.05.2015
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: