Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Пирин с резонна победа в Симитли
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 19:50 / 08.11.2014Коментари (0)574
©
Футболистите на ОФК Пирин пожалиха само с класическото 0:3 домакина си от Септември Симитли в днешната среща, играна в малкия град до река Струма. "Орлетата" имаха смазващо превъзходство през целия двубой и дори грубата на моменти игра на домакините не им попречи да си тръгнат с важни три точки, които ги изкараха на втората позиция във временното класиране.

Пиринци влязоха по-добре в срещата и още в 14-та минута можеха да открият резултата ако Тони Тасев бе точен при изстрела си, при едно опасно влизане в наказателното поле. В последвалия корнер, играч в зелено бе брутално свален в наказателното поле, но реферът Кирилов не отсъди дузпа. Той показа и колебания при откровени бруталности от страна на домакините в последвалите минути, но пожали няколко състезатели на Септември само с жълти картони. Тони Тасев се озова в прегръдките на съотборниците си в 22-та минута, след като изпълни перфектно пряксвободен удар и откри резултата в полза на Пирин. Отново той бе замесен и във второто попадение, след като центрира точно от корнер, а Тошев с глава стреля неспасяемо за 0:2.

Втората част започна с два уникални пропуска за Пирин, като особено фрапантен бе този на Тошев в 49-мин., когато нападателят не успя да засече правилно топката в вратата.

Последваха спокойни минути за пиринци, които владееха топката и не оставяха шансове за домакините, които се опитваха да наложат преса, но неуспешно. Резонно падна и трето попадение, като Хаджииванов се озова непокрит в наказателното поле в 73-та минута и мушна топката до гредата за 0:3. Той можеше да отбележи и четвърто попадение само няколко минути по-късно, но сгреши, след като не подаде топката на останалия свободен на празна врата Златинов, а стреля във вратаря.

В следващия кръг е дербито между първия и втория в Б група, като орлетата приемат Монтана на ст. Христо Ботев от 14:30 на 22 ноември.

Състав на Пирин: Костов, Сандев, Башлиев, Николов, Георгиев, Попев, Костадинов, Благов, Тасев, Тошев и Коцев. След почивката в игра влязоха Хаджииванов, Златинов и Павлов.

Още по темата: общо новини по темата: 125
02.07.2015
16.05.2015
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: