Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (1) | Вчера (3)
Сладка победа за Пирин
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 09:09 / 14.09.2014Коментари (0)620
©
Сладка и много трудно победа извоюваха футболистите на Пирин, след като победиха Раковски като домакин с минималното 2:1. Зелените бяха по-добрия отбор и заслужено спечелиха 3-те точки, а защитникът Андрей Стоев се превърна в герой на мача.

Още в 4-та минута Владислав Златинов имаше възможност да открие резултата, но ударът ми мина покрай вратаря, а Киков за малко не си отбеляза автогол. 

Последва масиран натиск на пиринци, които само за няколко минути изпуснаха поне четири чисти голови положения, като пропуски направиха Тасев, Златинов, Войнов и Николов, а на последния дори отмениха спорно гол в 8-та минута. След вихрените начални минути гостите се поокопитиха и заиграха по-стабилно, поглеждайки и към вратата на Бахтарлиев. 

В 23-та минута Златинов отново бе оставен непокрит в наказателното поле, но отново стреля неточно. Няколко минути по-късно Атанасов от гостите стреля опасно, но покрай вратата. 

В 38-та минута пак деветката на Пирин изскочи на стрелкова позиция, но стреля неточно в страничната мрежа.

Орлетата натиснаха и в началото на второто полувреме, обсаждайки вратата на Акалски. Златинов стреля опасно от фаул в 49-та минута, а две по-късно Тасев нахлу опасно, но не стигна до удар. Гостите пък започнаха да контраатакуват опасно, като Тонев стреля високо над гредата от удобна позиция. 

В 60-та минута Тасев изпълни добре корнер, а Георгиев с глава прати топкат покрай десния стълб. 

В 63-та минута, при една контраатака, Павлов изпусна най-чистото положение за гостите, след като останал сам в наказателното поле пропусна да отбележи.

Ужасяваща грешка на вратата и в отбраната на Пирин доведе до безумен гол за Раковски в 71-та минута, като Сандев си отбеляза автогол с глава на празна врата за 0:1. Шест минути по-късно Хаджииванов центрира опасно, а Тасев с глава би над вратата. Влезлият като резерва Тошев отбеляза изравнителното попадение за орлетата в 84-та минута, след като остана очи в очи с Акалски, изведен перфектно от Хаджииванов. 

До края зелените натиснаха като Варсанов стреля опасно две минути по-късно, а в 87 настъпи епилогът на мача, когато Стоев прониза вратата на Акалски от около 25 метра за 2:1. В самия край на мача Тошев бе изгонен за грубо влизане, което дълго бе оспорвано от зелените. 

Следващата събота орлетата гостуват на Черноморец в Бургас, а мачът е с начален час 19:00.

Състав на Пирин : Бахтарлиев, Сандев, Николов, Георгиев, Стоев, Войнов, Коцев, Благов, Попев, Златинов и Тасев. След почивката в игра се появиха още Тошев, Хаджииванов и Варсанов.

Още по темата: общо новини по темата: 125
02.07.2015
16.05.2015
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Григор Димитров започва участие на Мастърс 1000 в Мадрид днес
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Григор Димитров започва в Мадрид в утрешния следобед
Признание към европейските медалисти на ТК "Фолкън" – Благоевград
Манчестър Юнайтед постави Бербатов на легендарен шал
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: