Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболБаскетболВолейболДругиСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (1)
Йордан Самоковлийски: Чакаме грешки от Монтана
Автор: Екип Blagoevgrad24.bg 08:45 / 23.03.2015Коментари (0)525
©
Треньорът на Пирин (Благоевград) Йордан Самоковлийски логично беше доволен след спечелените три точки срещу Локомотив (Горна Оряховица). Успехът на "орлетата" с 2:0 дойде след два автогола на защитника на гостите Иван Пенев. "Затова футболът е непредсказуема игра", коментира Самаковлийски.

"Но за да си вкараш автогол, това значи, че трябва да те принудят, защото в тези ситуации, особено за втория гол, топката сигурно щеше да си влезе сама. Но по принцип и това го има във футбола", обясни спецът.

"Първите минути започнахме малко стъписано, но след това се ориентирахме по-добре и мисля, че заслужено спечелихме. Важно е, че вече сме пред Локомотив, от тук нататък всеки мач трябва да бъде с този заряд, да търсим победата във всяка среща, докато противникът не сбърка. Естествено бе футболистите ни да бъдат пренапрегнати в първите минути. В този състав, с изключение на трима-четирима, останалите за първи път играят такъв важен мач. Аз го отдавам на това, че прегоряха малко футболистите, но постепенно започнаха всички да влизат в ритъм и да играят по-правилно и колективно. Това че печелившият състав се оказа този през второто полувреме, означава, че отборът ни има добра подготовка и това е едно от добрите му оръжия - с висок дух, с добри и качествени футболисти, нещата могат да се получат", каза Самоковлийски.

"Мислех, че Локомотив ще играе по-затворено, но се видя, че те играха открит, нападателен футбол и по този начин малко ни улесниха даже. Естествено, радва ни и многобройната публика. Благодаря на феновете и се надявам атмосферата на стадиона и на терена да бъде винаги такава, а подкрепата да бъде все така силна, ако искаме нашият отбор да продължава във възходяща линия. Естествено, ние сме хора с мисъл, ще стъпим здраво на земята и няма да се подадем на еуфорията от днешния успех. Това може само да ни даде повече самочувствие, настроение и амбиция за следващите битки. В същото време очакваме грешки на Монтана", добави треньорът на "орлетата".

Още по темата: общо новини по темата: 125
02.07.2015
16.05.2015
07.05.2015
02.05.2015
30.04.2015
26.04.2015
предишна страница [ 1/21 ] следващата страница






Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!

Актуални Четени Теми
Пирин загуби от 10 врачани в Благоевград
Акционерно дружество предлага да поеме управлението на ФК Пирин Благоевград
Пирин и Черно море не се победиха в Първа лига
»
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@blagoevgrad24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Благоевградчани във facebook
RSS за новините
Статистика: